Motivul pentru care ar trebui sa va spalati toate paharele cu orez si otet

Pahare, vaze si sticle de sticla cu urmatoarele doua ingrediente puteti sa le pastrati ca noi pentru o perioada lunga!

Curatarea obiectelor din sticla nu este atat de usoara. Adesea primesc pete de apa in masina de spalat vase si au adesea colturi si margini greu accesibile (cum ar fi sticlele de apa), dar cu acest sfat vor arata din nou ca noi.

De ce ai nevoie

Probabil aveti deja tot ce aveti nevoie in bucatarie. Pentru a va curata paharele cu adevarat, puteti amesteca apa cu cateva picaturi de sapun de vase, o lingurita de otet si o cana de orez nefiert. Da, serios!

Asa functioneaza:

Se toarna orezul, detergentul si otetul in pahar, sticla sau vaza se umplu cu apa pana la refuz. Apoi puneti mana pe deschidere sau insurubati capacul sticlei si agitati energic amestecul. Orezul curata murdaria de pe pahar. Puteti repeta acest proces, daca este necesar. Apoi clatiti paharul si lasati-l sa se usuce.

Citeste si articolul :   Curatarea cabinei de dus cu remedii casnice

Din acest motiv, ar trebui sa va spalati toate paharele cu orez si otet

De ce functioneaza

Orezul este suficient de mic pentru a intra in toate colturile mici, dar suficient de mare pentru a nu ramane blocat. De asemenea, poate curata geamul fara a deteriora materialul. Daca paharul sau vaza sau sticla este intr-o stare foarte proasta, puteti inmuia obiectul respectiv in otet peste noapte inainte de a folosi trucul de orez.

Autor