Luna Noua in Berbec. Mihai Voropchievici anunta schimbari radicale pentru zodii.

Luna Noua in Berbec. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta horoscopul pentru Luna Noua In Berbec. Pe data de 12 aprilie are loc Luna Noua in Berbec. Potrivit numerologului, aceasta zi este patronata de numarul 3, care insemna divinitate.

“Berbecul e deschizatorul, e numarul unu, duce toata forta lui Marte. Acum vine sa ne incalzeasca. E o Luna Noua in Berbec, iar asta inseamna un deschizator de drumuri, am gasit cheia de la usa fericirii.

Credeti-ma ca o sa aveti un alt influx si va garantez ca va veti zvarcoli in pat de diimneata. Berbecul nu face altceva decat sa ne scoata din amorteala. Vom fi plini de energie si vom gasi solutii”, a spus numerologul la Antena 3.

“Berbec

Publicitate

Berbecul trebuie sa se elibereze de toate gandurile negative. Toate zodiile de Foc au o minte atat de alerta, dar gandind pozitiv acumuleaza multe ganduri negative pe care trebuie sa le distruga. Ei zic ca le distrug, dar nu se intampla. Trebuie sa isi faca ordine in gandire pentru ca altfel nu poate sa traiasca asa cum isi doreste. E recunoscator pentru ce ii trimite Universul.

Taur

Ia sa iau eu o pauza si sa imi aleg drumul pe care sa merg. Taurul e mai cumpatat si incepe sa isi analizeze toate lucrurile importante din viata lui si isi da seama: parca nu sunt eu asta? Trebuie sa fac o schimbare. Daca iei o pauza si te accepti si cu cele bune si cu cele rele iti dai seama ca drumul pe care vrei sa mergi e cu totul altul. Taurul are tendinta sa analizeze prea mult ce a fost in trecut.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscopul indian. Scorpionii scapa de rele, Taurii pot schimba cursul vietii

Gemeni

Tu vrei prea multe, da-ti seama de ce ai nevoie acum. Le vrea pe toate odata si cade frant. Face un pas inapoi, se reculege, analizeaza viata pe care o traieste si zice: nu vreau eu prea mult? Trebuie sa puna capac la dorintele lor exacerbate. Isi doresc prea multe.

Rac

Racii trebuie sa ia decizii bazate doar pe suflet, pe intuitie. Sa nu se mai lase influentati de cei din jur, care le fac program si le spun ce au ei nevoie. Racii, care sunt sufletisti si au o intuitie iesita din comun, trebuie sa isi ia toate deciziile bazate pe ceea ce le spune sufletul. Racii se lasa influentati.

Leu

Vrand-nevrand sunteti egoisti. Fiti egoisti, luati-va adevarul vostru si nu va intereseaza de nimeni. Iubiti-va pe voi pentru ca asta spune Luna Noua. Incearca sa te pui pe primul loc si sa ai mai multa grija de tine.

Fecioara

Citeste si articolul :   Aceasta este luna lor din an. Zodiile care vor avea parte de noroc si fericire in AUGUST

Trebuie sa indrazneasca sa lupte pentru ceea ce isi doreste pentru ca nimeni nu va veni sa intrebe ce isi doreste. Ai datoria sa lupti pentru ceea ce iti doresti, du-ti la indeplinire toate ideile, toate visele. Ia-ti inima in dinti si nu te mai teme de schimbari.

Balanta

Intotdeauna sunt oscilanti, au senzatia ca pot, apoi zic ca nu mai pot. De multe ori, sunt in cumpana. Crede in puterea ta! Nu iti mai pune singur piedici in viata. Vei invata atat de multe lucruri in zilele urmatoare ca nu iti va veni sa crezi cata forta launtrica ai.

Scorpion

Ii place sa stea in zona lui de confort, sa nu se implice prea mult. Dar Berbecul il impinge. Cauta cateva oportunitati si vor fi la indemana. Foloseste-le, pune-le in slujba ta si profita de ele. Acum o sa se deranjeze, merge pe alt drum si isi gaseste noi pasiuni.

Sagetator

Are un sfat nemaipomenit: fa alegerile de care iti este teama pe plan sentimental. Au posibilitate sa faca niste schimbari in plan sentimental. Daca sunt nemultumiti undeva, pun stop. E bine sa vada un pic in viitor, cu toate ca e foarte greu. Pentru o aventura, nu se repede. Cand nu ii merge bine in familie, atunci e dispus. Cautati sa alegeti fericirea.

Citeste si articolul :   2 zodii au noroc in iulie: vor primi o suma frumoasa de bani

Capricorn

Are o lectie de invatat. Nu-ti fie teama de greseli. Sunt atat de meticulosi si nu vor sa greseasca nimic. Acum, trebuie sa iasa si ei din zona de confort. Nu e comod, insa e necesar. A gresi e omeneste. Spor la streaba!

Varsator

Merge pe drum inainte, dar cu capul inapoi, privind spre trecut. Inchide usa trecutului! Viitorul nu va intra in casa ta, daca te uiti in trecut. Renunta sa mai traiesti acolo unde, candva, ai fost fericit. Cauta in sufletul tau puterea de a inchide acea usa. Traieste pentru tine si traieste acum.

Pesti

Nu mai sta! Nu mai ascunde in suflet nimic. Spune ce ai pe suflet, deschide portile tuturor, nu mai tine in tine toata durerea si vindeca-te odata pentru totdeauna”, a mentionat numerologul pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.