Gabi Lunca a fost condusa pe ultimul drum. Fiul ei a refuzat sa vina

Gabi Lunca, marea doamna a muzicii lautaresti, a fost condusa astazi pe ultimul drum de familie. Marti, 6 aprilie, trupul neinsufletit al marii artiste a fost purtat cu un convoi funerar pe strazile Bucurestiului, pentru fanii sa-si ia astfel „Adio!”.

Cortegiul a facut prima oprire, in jurul orelor 12.00, la Televiziunea Romana. Acolo, doua dintre fiicele acesteia, Estera si Sara Onoriu, au depus o coroana de flori la troita din curtea institutiei, in semn de omagiu pentru mama lor. Masina mortuara poarta cu ea un tablou imens cu Gabi Lunca., scrie Click.

Convoiului a mers apoi acasa la Gabi Lunca, in Damaroaia, acolo unde se afla restul familiei. In momentul in care au vazut sicriul, toate cele trei fete au fost ingenuncheate de durere, s-au imbratisat si au plans cu lacrimi amare. In fata casei un pastor a facut o slujba de pomenire.

Publicitate

Cortegiul funerar a mers apoi la Cimitirul Damaroaia, acolo unde s-a desfasurat inmormantarea intr-un cadru restrans.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, joi, 12 noiembrie 2020. Ce se intampla astazi cu principalele valute

Fiul artistei nu a venit la inmormantare

Emanuel Onoriu , fiul artistei, a refuzat sa vina la inmormantarea mamei sale. Potrivit Impact, barbatul nu a vrut sa ofere prea multe detalii despre acest subiect, dar a preciat ca nu va fi prezent la inmormantare.

Cativa pastori au spus ca acesta s-ar fi imbolnavit de COVID-19 iar altii au spus ca fiul lui Gabi Lunca e prea sensibil si nu vrea sa cedeze nervos’, preferand sa ramana acasa si sa urmareasca ceremonialul de ramas bun prin Internet.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.