Monica Pop e revoltata: “Nu mai ponegriti spitalele si medicii. Azi am primit un telefon”

Medicul Monica Pop este revoltata pe cei ce induc teama de spitale si spun ca medicii ii omoara. Fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

“REVIN : NU MAI PONEGRITI SPITALELE SI MEDICII! NU E CORECT SI NICI MOTIVAT! MOR PACIENTII DE TEAMA, ACASA!
SAU, DUPA CE AJUNG MULT PREA TIRZIU LA SPITAL!!!

Pentru citiva rai??!! Citi fata de cei care-si dau sufletul pentru a salva vieti si care, fara discutie,sint infinit mai multi! Incomparabil! Si atunci??!!

Azi am primit un telefon de la o doamna cunoscuta. Covid. Insuficienta respiratorie acuta.De-abia mai vorbea! Dupa parerea mea, stare foarte grava. Nu a mers la spital, spunind ca “acolo se omoara oameni”!Daca o asemenea persoana, care a trait o viata aproape de somitati medicale poate face asa ceva, nu e clar cit de gresita este strategia de comunicare??!!  ORIBIL!”, a scris medicul pe reteaua de socializare.

Publicitate

Publicitate

De asemenea, tot Monica Pop a negat faptul ca a semnat comunicatul initiat de anumiti medici printre care si Adina Alberts.

Citeste si articolul :   Monica Pop a gasit vinovatul pentru cresterea cazurilor de COVID: "Tataru a avut dreptate"

“PRIVIND COMUNICATUL DE PRESA AL MEDICILOR,:

Va aduc la cunostinta ca eu nu l-am semnat din cauza faptului ca nu sint de acord cu anumite puncte. Am insistat asupra acestui lucru. Am spus mereu in media ca sint adepta purtarii mastii! Am sugerat pct 8 pt ca asta consider ca se intimpla, total in defavoarea populatiei. Am spus mereu acelasi lucru in media.

Nu sint de acord cu negarea protectiei data de mastile conforme si nici cu negarea existentei bolii.

Se exagereaza si se greseste mult, este adevarat.

NU SINT PENTRU OBLIGATIVITATE, PENTRU FORTA CI, PENTRU CONVINGERE! Cred ca ar fi MULT MAI EFICIENT!”, a mai scris medicul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.