Gandurile tale iti formeaza destinul – confirma fizicienii

Majoritatea oamenilor reactioneaza la probleme intr-un mod standard: iritatie, agresivitate si negativitate. Persoana incepe sa se lupte cu situatia, simtind rezistenta in sine. Este o conceptie gresita: sa crezi ca iritarea poate imbunatati situatia.

Care este scopul negativului? Nu are niciun scop. Dimpotriva, iritarea si agresivitatea creeaza si mai multa negativitate.

Oamenii de stiinta care studiaza lumea cuantica spun: intreaga lume este energie. Toate particulele sunt peste tot in acelasi timp. Aceasta se numeste incertitudine cuantica. Acesta este un paradox. Pana cand nu exista un observator – o persoana – lumea nu exista. Dar acesta este un fapt stiintific.

Toate particulele elementare isi schimba starea prin simpla observare a acestora. Adica, asteptarile unei persoane influenteaza intotdeauna rezultatul unui experiment. Toata lumea are 100% dreptate. Intotdeauna crezi in ceva si apoi gasesti confirmarea credintelor tale.

Publicitate

De exemplu, credeti ca nu sunt suficienti bani. Si este adevarat. Iti lipsesc in mod constant. Sau este imposibil sa gasesti un loc de munca bun in acest oras. Si ai dreptate din nou. Dar langa tine peste drum exista oameni care au destui bani pentru toate. Si fac o treaba buna. De ce? Au avut noroc? Nu.

Citeste si articolul :   Ce spune data nasterii despre tine?

Legea fizicii cuantice: Tu intotdeauna! Este mereu! Fara exceptie, obtineti rezultatul pe care il asteptati!

Daca nu sunteti de acord cu punctul meu de vedere, aveti 100% dreptate. Dar va aduce pace, claritate, bucurie? Ajuta la depasirea cu usurinta a tuturor obstacolelor ? Daca raspunsul este da, mi-ar placea sa invat de la tine. Corect.

Experienta personala

Cand mi-am ranit mana, eram disperata. Medicii mi-au spus ca este o dizabilitate. Si am crezut. Si apoi am citit despre oameni care si-au revenit dupa rani cumplite. Si am crezut ca acest lucru este posibil. Rezultat: acum mana mea este complet sanatoasa.

Timp de 15 ani am crezut ca saracia este o sentinta. Am muncit mult si totul a fost in zadar. Si apoi am crezut ca as putea obtine cu usurinta libertatea financiara si totul a functionat. Am crezut in lupta vietii si lumea mea era periculoasa, perfida si cruda. Acum cred: sunt intotdeauna protejat. Totul pentru fericirea mea. Lumea mea are grija de mine. Si de aceea spun tuturor.

Citeste si articolul :   De ce este bine sa bei apa cu lamaie

In fiecare moment facem o alegere. Ne cream propria realitate in fiecare secunda.

De fiecare data cand ti se intampla ceva ce nu vrei, ai de ales. Te gasesti la o rascruce cuantica. Si daca te enervezi, ai gresit drumul. Te-ai transformat intr-o lume rea.

Daca iti place acolo, totul este in regula. Daca nu, spuneti-va: “gata !!!” Lucrurile sunt bune. Si bine ati venit la realitate! Realitatea este intotdeauna amabila si neutra. Doar gandurile si evaluarile tale o coloreaza.

Cand sunteti cu adevarat fericiti de orice experienta, toate problemele dvs. sunt rezolvate de la sine. Impartasiti-va experienta unitatii cu viata, sunt sigur ca puteti ajuta multi oameni sa traiasca mai fericiti si mai usor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.