Seful MAI, mesaj dur pentru parlamentarii AUR: “Nu e sat fara caini”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunta ca in urma protestelor din tara au fost deschise opt dosare penale pentru ultraj, distrugere, furt si nerespectarea regimului armelor. 31.000 de oameni au iesit in strada in ultimele zile, seful MAI precizand ca printre acestia se afla si instigatori. Cat priveste anuntul reprezentantilor AUR cum ca vor merge la sediul MAI pentru a discuta cu ministrul, Bode a spus ca ”Ministerul de Interne nu este sat fara caini” astfel incat sa poata intra oricine in institutie.

“Fortele de ordine au reactionat asa cum trebuie sa actioneze, cu calm, cu profesionalism”

„Au instigat in permanenta, au provocat fortele de ordine, au provocat statul. Cu toate acestea, fortele de ordine au reactionat asa cum trebuie sa actioneze, cu calm, cu profesionalism, dar in acelasi timp cu fermitate atunci cand s-a constatat incalcarea legii. Sa nu uitam ca fortele de ordine sunt in linia intai de mai bine de un an de zile in lupta cu aceasta pandemie. Cu toate acestea, au ales protectia celor care au ales sa protesteze in aceste zile. Le multumesc tuturor jandarmilor, politistilor, politistilor locali care au fost in dispozitiv in aceste zile si au actionat cu profesionalism”, a declarat Lucian Bode.

Citeste si articolul :   Ministrul de Interne, prima declaratie dupa ce un elicopter militar a aterizat de urgenta in Bucuresti

Seful MAI, mesaj dur pentru parlamentarii AUR

Publicitate

“Acum aflu si eu de la dumneavoastra. Daca e vorba de parlamentari AUR, inseamna ca au stat degeaba in Parlament toate aceste luni. Aici e MAI, nu e sat fara caini. Aici nu vine fiecare cand vrea si se opreste sa discute cu ministrul. Parlamentarii au obligatia sa respecte legea. Sigur ca prin transparenta care ne caracterizeaza avem obligatia sa explicam ce s-a intamplat la Braila. Ma surprinde ca parlamentarii nu cunosc regulamentul”, a spus Lucian Bode.

La Braila au avut loc incidente violente intre manifestanti si fortele de ordine.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.