Medic stomatolog instiga la proteste: “Vrem libertatea data de Dumnezeu”

Un medic stomatolog din Suceava este primul cadru medical care instiga la proteste. Stomatologul ii indeamna pe romani sa iasa in strada pentru a protesta fata de restrictiile impuse de autoritati.

Este vorba despre stomatologul Mircea Puscasu din Suceava. In timp ce cadrele medicale din toata tara fac apel la respectarea masurilor impuse de autoritati, stomatologul cere oprirea starii de alerta si intoarcerea la viata normala.

“Cerem oprirea starii de alerta si intoarcerea la vechiul normal”

„Protest spontan la Suceava impotriva restrictiilor absurde si ineficiente, impotriva dictaturii sanitare. Cerem oprirea starii de alerta si intoarcerea la vechiul normal. Vrem libertatea data de Dumnezeu si confiscata de politicieni. Protest civic (apolitic si antipolitic), pasnic, cu buna cuviinta si demnitate.”, a scris stomatologul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Internautii au reactionat imediat.

Publicitate

“Mintea ta ar trebui resetata cu socuri electrice, prietene nu ai nicio salvare fara tratament psihiatric serios, iar eu iti depun plangere la Colegiul Medicilor in vederea ridicarii dreptului de libera practica. Degeaba ai trecut prin scoala, mare cretin ai putut deveni.

Citeste si articolul :   Printul Harry si Meghan Markle, criticati aspru dupa interviul acordat: ”Vor avantajele vietii regale, dar nu si responsabilitatile!”

Baiete, sigur ai toate tiglele pe casa? Un control nu ti-ar strica. Wau.. si mai esti si medic, fereasca-i Sfantul pe cei care-ti sunt pacienti.

Da un control la cap….cand iti faci?Dottoreeee

Mircea Puscasu Din pacate, nu ati inteles nimic , absolut nimic, e vorba de a respecta niste reguli, si sa nu-mi spuna mie toti “electrocutatii” care nu au realizat ce si-au propus, invatati copiii vostri sa stie ce este respectul si regulile…daca nu sunteti de acord…votati secerea si ciocanul, nu deranjeaza pe nimeni! Dumnezeu cu mila! Sanatate si numai bine!

Mircea Puscasu Aproape …GRESIT! Nu uita ca traim intr-o SOCIETATE, NU VREM HAOS! Daca vorbim de iubire….mai avem de invatat! Apropo de Cel de SUS…fiecare intelege ce vrea!!!! Eu atat am invatat de la bunicul meu care a fost PREOT: “ramai in CREDINTA ta si nu face rau la nimeni!” Fara a provoca la deruta si la dezbinare! Cum spui”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.