Raed Arafat a rabufnit: E prea de tot deja. Vin ‘expertii’

Seful DSU, Raed Arafat a vorbit dupa protestele anti-restrictii din ultimele zile. Secretarul de stat a spus ca este necesara o campanie de comunicare bine pusa la punct pentru a-i convinge pe romani sa respecte masurile impuse de autoritati.

Raed Arafat: „Ca sa ajungi sa huidui salvatorii, cei de care ai nevoie sau cineva din familia ta are nevoie e prea de tot deja”

Publicitate

„Ca sa ajungi sa huidui salvatorii, cei de care ai nevoie sau cineva din familia ta are nevoie e prea de tot deja si asta din nou este campania de dezinformare, de manipulare si de a arata cu degetul. Daca stam tot anul trecut sa vedem ce s-a intamplat si pe social media si in unele instante chiar pe mass-media, din pacate, am indus niste narative pe care e foarte greu sa le schimbam si oamenii au ramas cu niste idei.

Vorbim de comunicare strategica, dar, in acelasi timp, daca vii cu ea si vorbesti, pe partea cealalta este luata, este balmajita, denaturata si lovit cu ea in toate partile. Atunci clar ca are probleme in continuare, indiferent ce campanie faci.

Sunt de acord ca este nevoie de o campanie de comunicare de durata medie, lunga, ca sa explice toate aceste masuri, dar oricand vin „expertii” care nu stiu nimic despre domeniu si ti-o demonteaza in doua secunde la o televiziune si nu mai ai nimic de comentat acolo. Oamenii simpli care vad si, daca ai si pe cineva care incurajeaza aceste dezinformari, oamenii simpli pot fi indusi in eroare. Deci de aici aceste campanii de comunicare trebuie intensificate si trebuie sa fie pe intelesul tuturor si sa iesim cat mai mult sa explicam.”, a declarat Raed Arafat la Realitatea Plus.

In Bucuresti si in alte orase au avut loc protestele fata de restrictiile impuse in contextul pandemiei .

Intre protestatari s-au aflat initial liderul AUR, George Simion, dar si parlamentarul Diana Sosoaca.

Ulterior, amploarea protestului din Capitala s-a redus considerabil, iar Jandarmeria chiar a anuntat in jurul orei 23:00, ca nu pregateste interventia in forta la protestul din Capitala, intrucat nu au fost incidente care sa impuna o astfel de interventie.

Citeste si articolul :   Doliu in teatrul Romanesc. Dupa Ion Caramitru, inca o mare actrita este inmormantata astazi

Un grup de manifestanti a pornit, insa, catre Piata Unirii, unde s-au produs violente si distrugeri. Au fost sparte vitrinele magazinelor, au fost agresati jandarmii, iar mai multe persoane agresive au fost retinute.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.