Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins unul dintre folkistii Cenaclului Flacara

Doliu in lumea artistica din Romania. Folkistul Catalin Condurache a murit, in noaptea de luni spre marti, la varsta de 63 de ani. Artistul suferea de cancer.

Doliu in muzica romanesca. Surse apropiate familiei au declarat, pentru AGERPRES, ca el suferea de cancer de colon. Cantautorul clujean Catalin Condurache (29 septembrie 1958-30 martie 2021) a debutat la Cenaclul „Flacara”, in Baia Mare, si a castigat numeroase trofee la festivaluri.

Doliu in muzica romanesca, a murit Catalin Condurache

Publicitate

Catalin Condurache si-a inceput cariera la finalul anilor 70′, atunci cand a reusit sa castige mai multe concursuri nationale, inclusiv cel mai important titlu acordat in folkul romanesc. Condurache a facut parte din Cenaclul Flacara intre 1982 si 1984, fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti.

Primele inregistrari le-a facut in 1977, la Radio Cluj. A castigat mai multe festivaluri in anii 80-90, inclusiv cel mai valoros trofeu din muzica folk romaneasca, Primavara Baladelor, in 1982. A debutat in 1975, pe scena Cenaclului Flacara, in Baia Mare. A continuat cu Flacara din 1982 pana in 1984, scrie Radio Cluj.

Citeste si articolul :   Senator PSD: Orban trebuie sa demisioneze, Tataru trebuie sa demisioneze! Acum!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.