Barbatul care s-a prabusit din picioare la protestul anti-Covid din Botosani, diagnosticat cu etilism acut

Un barbat care s-a prabusit din picioare la un mars de protest fata de restrictiile anti-COVID-19 impuse de autoritati a fost diagnosticat cu etilism acut, a declarat, marti, prefectul judetului Botosani, Dan Nechifor.

“Vreau sa fac precizarea ca la persoana care a fost dusa la Urgente diagnosticul a fost etilism acut. Este vorba de persoana care a cazut in strada si a fost preluata de jandarmi, iar apoi a fost chemat un echipaj de ambulanta”, a afirmat Nechifor, citat de Agerpres.

Un barbat care participa, luni seara, la un mars de protest impotriva restrictiilor anti-COVID-19 impuse de autoritati a lesinat in timpul manifestatiei, a declarat si purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Dan Izotov.

Barbatul, care se deplasa pe strada Primaverii, s-a prabusit din picioare, primind, in prima faza, ajutor de urgenta de la la jandarmii care ii insoteau.

“Pe timpul desfasurarii manifestatiei de protest organizate in municipiul Botosani, unui barbat in varsta de aproximativ 35 de ani i s-a facut rau, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea si siguranta publica in momentul in care acesta s-a prabusit in mijlocul manifestantilor. Jandarmii i-au acordat primul-ajutor si au solicitat sprijinul unei ambulante in vederea ingrijirilor medicale de specialitate”, a afirma Izotov.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Domnule ministru, NICIODATA nu vom putea trai cu reguli, si fara incredere"

Aproximativ 150 de persoane au participat, luni seara, la un miting in Piata Revolutiei, dupa care s-au deplasat in mars pe principalele strazi din municipiul Botosani.

Autor