Barbatul care s-a prabusit din picioare la protestul anti-Covid din Botosani, diagnosticat cu etilism acut

Un barbat care s-a prabusit din picioare la un mars de protest fata de restrictiile anti-COVID-19 impuse de autoritati a fost diagnosticat cu etilism acut, a declarat, marti, prefectul judetului Botosani, Dan Nechifor.

“Vreau sa fac precizarea ca la persoana care a fost dusa la Urgente diagnosticul a fost etilism acut. Este vorba de persoana care a cazut in strada si a fost preluata de jandarmi, iar apoi a fost chemat un echipaj de ambulanta”, a afirmat Nechifor, citat de Agerpres.

Un barbat care participa, luni seara, la un mars de protest impotriva restrictiilor anti-COVID-19 impuse de autoritati a lesinat in timpul manifestatiei, a declarat si purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Dan Izotov.

Publicitate

Barbatul, care se deplasa pe strada Primaverii, s-a prabusit din picioare, primind, in prima faza, ajutor de urgenta de la la jandarmii care ii insoteau.

Publicitate

“Pe timpul desfasurarii manifestatiei de protest organizate in municipiul Botosani, unui barbat in varsta de aproximativ 35 de ani i s-a facut rau, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea si siguranta publica in momentul in care acesta s-a prabusit in mijlocul manifestantilor. Jandarmii i-au acordat primul-ajutor si au solicitat sprijinul unei ambulante in vederea ingrijirilor medicale de specialitate”, a afirma Izotov.

Citeste si articolul :   VIDEO. Romi luati pe sus de jandarmi pentru ca au refuzat sa intre in carantina, la Timisoara

Aproximativ 150 de persoane au participat, luni seara, la un miting in Piata Revolutiei, dupa care s-au deplasat in mars pe principalele strazi din municipiul Botosani.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.