Amenzi dupa protestul de noapte fata de purtarea mastii si noile restrictii

Amenzi dupa protestul de noapte fata de purtarea mastii si noile restrictii. Cateva sute de oameni au protestat in Capitala, in noaptea de duminica spre luni, fata de noile restrictii impuse pentru limitarea pandemiei. Protestul s-a terminat in jurul orei 4.00 si s-a scandat „Jos masca”, Jos restrictiile”.

In Piata Universitatii, persoanele adunate la protest nu au purtat masti si au scandat lozinci anti-guvernamentale si impotriva restrictiilor.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a spus ca au fost date peste 30 amenzi.

„Au fost aplicate sanctiuni de catre jandarmerie. Jandarmeria a pastrat calmul si ordinea, insa au fost aplicate si sanctiuni, in primul rand organizatorilor”, a spus Alin Stoica la Digi24.

Publicitate

„Si unii dintre participanti au fost amendati. Inteleg ca au fost aplicate in jur de 30 sanctiuni in total”, a spus Alin Stoica.

Jandarmii spun ca au dat 35 de amenzi si ca urmaresc imaginile filmate in cursul noptii pentru a identifica si alti protestatari.

Citeste si articolul :   Guvernul a modificat Codul Muncii. Se dau amenzi mari

Proteste asemanatoare au avut loc si in alte cateva orase din tara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.