Irina Loghin, prima reactie dupa decesul artistei Cornelia Catanga

Irinei Loghin a izbucnit in lacrimi cand a aflat de decesul Corneliei Catanga! Solista de muzica populara a spus despre colega sa ca nu a stiut ca e asa de bolnava.

Irina Loghin, prima rectie dupa moartea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga s-a stins din viata vineri dimineata, 26 martie, la varsta de 63 de ani, dupa ce a ajuns de urgenta la Spitatul Universitar din Capitala avand probleme grave cu respiratia.

Artista fusese internata dupa ce a fost diagnosticata cu Covid-19. Cantareata de muzica lautareasca a fost spitalizata joi, in stare grava. Aceasta prezenta comorbiditati.

Publicitate

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a fost transportata la spital cu ambulanta vineri dimineata, a intrat in stop cardio respirator si nu a mai putut fi resuscitata. Cantareata suferea de Covid-19.

Ce spune Irina Loghin.

”Nu stiu, este asa de greu sa aflu aceste vesti despre persoane asa de dragi (…) o stiu de mica, o stiu de foarte mica. Nu imi venea sa cred de dimineata, cand am aflat. Nu imi venea sa cred! O stiu de cand era foarte mica, o stiu si pe regretata mama ei.Eu stiu ca nu avea, nu era suferinda, chiar am ramas trasnita cand am auzit. A mai avut ea niste lovituri in viata, ca a pierdut si casa unde a stat. Ea era optimista de fiecare data, un suflet bun si generos”, a spus Irina Loghin la Antena 3.

Citeste si articolul :   Adevarul despre Ozana Barabancea. Cum arata, de fapt, in realitate, vedeta

Celebra cantareata de muzica populara a mai spus ca nici macar acum nu-i vine sa creada  ca artista a plecat fulgerator din aceasta lume.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.