Cum este sa ai langa tine un Scorpion

Scorpionul este energic, activ si neincrezator. O persoana nascuta sub acest semn zodiacal are o forta remarcabila a mintii si a corpului. Iata alte 14 trasaturi ale Scorpionului pe care ar trebui sa le stii:

1. Scorpionul este incredibil de sexy. Nu poti sa ii rezisti. Daca te simti ciudat de atras de cineva, cel mai probabil  acea persoana s-a nascut in noiembrie.

2. Scorpionul se straduieste sa domine si sa controleze. El se joaca cu mintea ta si iti gaseste cu usurinta slabiciunile.

3. Scorpionul castiga intotdeauna. Este persistent, nemilos, manipulator si foarte puternic. Veti dori sa obtineti sprijinul sau pentru proiect, deoarece, in acest caz, echipa dvs. va castiga cu siguranta.

4. Scorpionul este foarte inchis. Nu imparte nimic, mai ales cand vine vorba de sentimente. Pur si simplu nu vrea ca lumea sa fie constienta de planurile sale.

5. Scorpionul vrea sa fie constient de tot ce se intampla in jurul sau. Este extrem de curios, iubeste sa cerceteze si sa invete informatii. Mai bine spuneti totul despre voi, altfel Scorpionul va va tortura cu intrebari si va va urmari mereu, intrebandu-va ce ascundeti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2024. Astrele premiaza cateva zodii

6. Scorpionul este atras de lumea de dincolo si de intuneric. Asta nu inseamna ca este un criminal in serie, el este pur si simplu fascinat de „fapte intunecate”. Scorpionul este cunoscut pentru curiozitatea sa fata de moarte, groaza, supranatural si ocultism.

7. Scorpionul are un sarcasm sclipitor. Uneori poate fi atat de vicios, incat te va infiora de groaza, dar asta nu face Scorpionul o persoana rea. Nu-l judeca pentru asta. Mai bine sa gasesti abilitatea de a gasi umor in lucruri cumplite, face viata mult mai usoara.

8. Scorpionului nu ii pasa ce cred altii despre el.

9. Scorpionul este foarte sincer. Nu-l intrebati daca o rochie vi se potriveste bine daca in subconstient stiti ca raspunsul nu este cel dorit. Cu siguranta iti va confirma presupunerile.

10. Scorpionul poate prezice lucruri. Stie sa prezica cursul evenimentelor si stie la ce te gandesti inainte sa o spui. Aceasta caracteristica se datoreaza observatiei sale si memoriei foarte bune.

Citeste si articolul :   Prognoza astrologica de la Tamara Globa: ce ne asteapta in august 2023

11. Scorpionul este adeptul dreptatii. Daca ii vorbesti despre cineva care te-a jignit in clasa a VIII-a sau te-a impins in metrou in drum spre serviciu, Scorpionul va fac ein asa fel incat cei vinovati sa isi ceara scuze pentru ce au facut.

12. Scorpionul este inventiv si judicios. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor pentru ceva sau chiar doar pentru a ajuta la planificarea unei surprize, apelati la Scorpion. Nu numai ca va fi util in toate, dar nu te va judeca in nimic si isi va tine gura inchisa.

13. Scorpionul are un detector de minciuni incorporat. Scorpionul are o memorie incredibila, precum si o abilitate innascuta de a descoperi adevarul in orice situatie, deci este mai bine sa nu incercati sa-l mintiti. Daca faceti acest lucru, il veti infuria si nu va va placea in ce se va transforma Scorpionul dupa aceea.

14. Scorpionul este viclean si poate fi foarte razbunator.

Autor