Scorpionul, ingerul cazut care lumineaza intunericul cu stralucirea sa. Cum e sa traiesti cu el, ce obiceiuri are

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale zodiacului. Arata ca un inger cazut care danseaza in intuneric. Acesta lumineaza noaptea si aduce o noua intelegere a situatiilor de criza in lume.

Profunzimea sa de perceptie si capacitatea de a fi cu adevarat sincer sunt evidente pentru toti cei pe care ii intalneste.

Adanc in el este o forta puternica. Cu toate acestea, puterea sa este inconjurata de ranile si cicatricile din trecut. O mare de emotii trece prin el si intelege durerea ca nimeni altul.

Scorpionul este un semn care este cel mai consonant cu suferinta oamenilor. In ciuda intunericului care il inconjoara, Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a iesi in lumina si de a o lua de la capat.

Publicitate

Simbolul original pentru Scorpion era Sarpele. Simbolizeaza reinnoirea si renasterea. Aceasta este o creatura care isi poate pierde pielea si o poate reinnoi, sa renasca. Ca un sarpe, Scorpionul isi pierde pielea in diferite perioade ale vietii, dorind in mod inconstient reinnoirea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 august 2023. Zi perfecta pentru decizii indraznete

Scorpionul are capacitatea de a excela la orice, pentru ca are vointa, rabdare, perseverenta si discernamant . Indiferent de situatie, Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a se pune pe picioare. Contine forta si atasament emotional de neegalat.

Ca semn al apei, alaturi de Pesti si Rac, Scorpionul este asociat cu latura senzuala a vietii. El este compatimitor si grijuliu, dar predispus la suferinta, durere si singuratate. Cu toate acestea, spre deosebire de Pesti si Rac, el este mai dur in situatii extreme.

Scorpionul merge acolo unde altii pur si simplu nu pot ajunge. Simte oameni si cunoaste adevarul „murdar”, pe care multi incearca sa il ascunda. Instinctiv, accepta partea intunecata a tuturor, pentru ca intelege ca este o parte integranta a naturii umane.

Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a-si pastra secretele, dar dupa ce te va alege, nu vei ramane cu ale tale. El reuseste intotdeauna sa afle totul, asa ca nu va functiona sa ascunzi nimic de acest semn zodiacal. Este imposibila o incercare de a-l insela.

Citeste si articolul :   Anul Dragonului de Lemn: Ce aduce Anul Nou Chinezesc 2024 semnelor zodiacului?

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal lucreaza adesea in sectorul sanatatii, inclusiv consiliere si terapie psihologica, deoarece stiu cum sa cunoasca profunzimea personalitatii umane. Sunt cei mai buni psihologi.

Cand vine vorba de relatii, a fi cu un Scorpion iti va schimba imaginea de sine pentru totdeauna. Conexiunea pe care o faci cu el te va face mai constient. De asemenea, te va ajuta sa arunci o privire mai profunda asupra lucrurilor.

Ca obiect al pasiunii sale, ii vei simti controlul, gelozia si posesivitatea. Dar, pe de alta parte, Scorpionul este atasat emotional si devotat unui partener. Are capacitatea de a intelege oamenii pe care ii iubeste la cel mai profund nivel.

Scorpionul este un semn singuratic care doreste o legatura stransa. Poate fi neincrezator si discriminatoriu pentru ca vede lucruri pe care altii nu le vad. In cele din urma, el va permite catorva persoane sa intre in lumea sa.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.