Horoscop zilnic, 5 martie 2023. Capricornul trebuie sa iese din zona de confort

BERBEC

Foloseste-ti intelectul pentru a rezolva problemele care iti deranjeaza mintea. Fii deschis si prietenos, dar nu lasa pe nimeni, nici macar prietenii tai, sa profite de generozitatea ta. Astazi, pentru multi oameni, vei fi ca o carte deschisa, asa ca nu are rost sa-ti ascunzi adevaratele sentimente si sa te tii inapoi. Fii bland cu partenerul tau si nu rata ocazia de a spune cele trei cuvinte magice: „Te iubesc”.

TAUR

Astazi poate parea ca oamenii pe care te bazezi nu sunt atat de incredere pe cat credeai. Incercati sa nu va suparati din cauza asta, pentru ca nu cunoasteti adevaratele lor ganduri. La randul sau, in toate aspectele, bazeaza-te pe persoana cea mai de incredere – pe tine. Nu cheltui bani pe alcool si tigari si nu ignora noile cunostinte, deoarece astazi exista o mare probabilitate de a-ti intalni dragostea.

Publicitate

GEMENI

Astazi pot aparea multe conflicte, dar certurile si disputele nu vor ajuta la rezolvarea lor. Incercati sa acceptati orice punct de vedere cu intelegere si sa va exprimati parerea cu dragoste. Poate ca astazi va trebui sa petreci mult timp fara oameni dragi inimii tale, pentru ca fiecare va fi ocupat cu treburile lui. Nu fi trist. Spontaneitatea ta a venit in ajutor de mai multe ori in astfel de momente, asa ca porneste starea de flirt si mergi seara undeva unde cu siguranta nu te vei plictisi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 august 2021. Balanta este in centrul atentiei astazi

RAC

Va fi o zi foarte instabila pentru tine din punct de vedere al emotiilor. Entuziasmul va fi inlocuit de anxietate, iar bucuria va umbri experientele. A respira. Cea mai buna metoda de a face fata stresului nu este munca activa, ci odihna. Alocati cateva ore pentru a vorbi cu un prieten, plimbati-va prin zona, cumparati-va ceva gustos si aveti incredere in stele – cu siguranta nu va vor dezamagi inima recunoscatoare.

LEU

Astazi, un foc puternic va arde in inima ta, aprinzand nu numai momente luminoase, ci si conflicte. Incearca sa-ti tii sub control emotiile pasionale, dar nu-ti pierde hotararea – fie intr-o relatie, fie la serviciu.

FECIOARA

Doamnelor, faceti exercitii azi. Nu conteaza ce faci – mers pe jos, inot, dans, alergare… Principalul lucru este miscarea. Acest lucru va va ajuta nu numai sa va intariti sanatatea fizica, ci si sa eliberati energia negativa acumulata in ultimele zile.

BALANTA

Astazi vei fi manat de o sete de aventura, dar nu este deloc necesar sa-ti faci bagajele si sa trimiti intr-o calatorie lunga. Stelele cheama, in primul rand, sa exploreze lumile necunoscute ale constiintei, inimii si sufletului tau. Incercati sa va cunoasteti mai bine astazi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 decembrie 2022. Ziua in care visele devin realitate

SCORPION

Este normal sa te simti frustrat din cand in cand, dar sa fii blocat in aceasta stare saptamani intregi este o cale de iesire dubioasa. Astrologii va recomanda sa dati dovada de maxima determinare astazi si sa faceti primii pasi pentru a depasi o proasta dispozitie. Bucuria nu vine de nicaieri. O cream noi insine si o dam altora. In loc sa te astepti la fericire de la cei dragi, incearca sa devi tu insuti aceasta raza de lumina in viata lor.

SAGETATOR

Sagetator, acorda o atentie deosebita antrenamentului tau astazi si urmareste o activitate intelectuala activa. Mintea ta nu are limite, iar talentul tau poate crea adevarate minuni, dar fara perseverenta si regularitate, cu greu este posibil sa obtii succes. Gandeste-te la planurile tale. Astazi este ziua perfecta pentru a incepe acest nou mod de a absorbi informatii.

CAPRICORN

Astazi, stelele iti vor oferi mari oportunitati de crestere si putere pentru a-ti atinge potentialul. Nu te sfii de destinul tau si iesi din zona ta de confort. Perseverenta ta te va ajuta sa atingi cote fara precedent in orice afacere, dar uneori singura componenta care lipseste este curajul.

Citeste si articolul :   Octombrie 2022 aduce multa bucurie acestor 3 zodii: incepe o perioada frumoasa

VARSATOR

Un sentiment de emotie usoara iti va umple intregul interior inca de dimineata. Foloseste aceasta dispozitie aventuroasa in avantajul tau si accepta in mod activ toate ofertele destinului. Varsatorul singuratic de astazi ar trebui sa ia initiativa in comunicare, iar cei care sunt intr-o relatie nu ar trebui sa-si ascunda adevaratele sentimente si asteptari de la partenerul lor.

PESTI

Pesti, astazi este o zi grozava pentru a explora ceva nou: vizitati un muzeu, mergeti pe o strada necunoscuta, treceti la o cafenea noua si nu uitati ca minunile va pot astepta peste tot. De asemenea, astrologii sfatuiesc astazi sa-si monitorizeze sanatatea si sa nu imprumute bani nimanui.

Publicitate

Publicitate

Autor