Consumul de lamaie si sare amelioreaza durerile de cap

Oamenii din intreaga lume sufera de dureri de cap din mai multe motive. Aceasta durere poate aparea in orice moment si poate fi atat de severa incat poate interfera chiar si cu activitati zilnice usoare. In acest articol, va vom arata cum sa scapati de aceasta problema folosind lamaie si sare de Himalaya.

Ar trebui tratate durerile de cap cu analgezice?

Analgezicele pot parea o alegere buna pentru ameliorarea simptomelor cefaleei. Cu toate acestea, multe studii arata ca utilizarea excesiva a analgezicelor va poate dauna sanatatii si chiar poate creste frecventa durerilor de cap severe.

Un raport publicat de Institutul National de Sanatate din Marea Britanie avertizeaza consumatorii cu privire la pericolele utilizarii excesive a analgezicelor. Aceste medicamente pot provoca asa-numitele dureri de cap secundare. Acestea apar atunci cand se iau mai mult de 15 doze de medicament pe luna.

Publicitate

In plus fata de durerile de cap secundare, utilizarea analgezicelor conventionale poate provoca efecte negative pe termen lung asupra organismului, cum ar fi insuficienta renala, probleme de stomac si leziuni intestinale.

Din acest motiv, multi experti recomanda evitarea analgezicelor si inlocuirea acestora cu alternative naturale, care sunt adesea foarte eficiente si nu au efecte secundare.

Lamaie si sare de Himalaya pentru dureri de cap

Aceasta bautura face parte din medicina traditionala si este o alternativa excelenta pentru ameliorarea durerii. Aceasta combinatie de ingrediente chiar ajuta la ameliorarea durerilor de cap.

Pentru a face aceasta bautura, aveti nevoie doar de doua ingrediente: lamaie si sare de Himalaya. Ambele au proprietati care ajuta la reducerea tensiunii, la imbunatatirea circulatiei si la reducerea semnificativa a durerii.

Cum se face o bautura cu lamaie si sare de Himalaya?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa luati 2 lamai organice proaspete si sa stoarceti sucul din ele. Apoi adaugati doua lingurite de sare de Himalaya in suc si amestecati bine. Beti rapid amestecul de sare si suc de lamaie fara a lasa nimic in pahar. Gustul poate fi  putin neplacut, dar remediul va functiona destul de repede, asa ca va merita.

Autor