Viorel s-a vaccinat. Cum se simte fostul primar ala Capitalei

Viorel Lis s-a vaccinat impotriva noului coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de sotia sa. Oana Lis a dezvaluit ca fostul edil al Capitalei a fost vaccinat cu serul dezvoltat de Pfizer. Viorel Lis a fost imunizat la Sanador.

Viorel Lis, in varsta de 78 de ani, are mai multe probleme de sanatate, potrivit informatiilor oferite de Oana Lis. Aceasta a postat o fotografie cu Viorel Lis, imediat dupa ce acesta s-a vaccinat, dar si o gluma pe care a facut-o pe seama sotului sau.

„Pentru ca m-ati intrebat, da, Viorel s-a vaccinat. Postez si dovada. E o decizie personala, cum si boala e personala. Dar pentru cei cu comorbiditati, acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranta, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajuta la toata lumea sa fim bine!!! Vio’ i-a rugat sa-i puna si niste viagra, preventiv!!!????????” a scris Oana Lis, in dreptul imaginii cu Viorel Lis.

Publicitate

Publicitate

Oana Lis a marturisit, recent, ca starea de sanatate a lui Viorel Lis s-a inrautatit pe pandemie.

Citeste si articolul :   Profesorul Ugur Sahin a facut anuntul asteptat de toata planeta. Cand va reveni viata la normal.

„Pentru altii poate parea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu ii fac masaj lui Viorel, ii dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Ma comport cu el cum mi-ar placea sa se comporte si el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns eu. Il ajut sa se rada. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentram pe prezent. Incerc sa-i dau putere, dar este greu, nu vreau sa ma ascund”, a declarat Oana Lis, la Antena Stars.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.