Un nou focar de COVID in Capitala.

Un nou focar de COVID in Capitala. Potrivit informatiilor transmise de autoritati, mai multi angajati din cadrul Primariei Sectorului 5 au fost confirmati pozitiv la testul Covid in ultimele zile.

”Mai multi angajati din cadrul Primariei Sectorului 5 au fost confirmati pozitiv la testul SARS-COV-2 in ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Directiei Resurse Umane si o persoana de la Directia de Investitii. S-a realizat o ancheta epidemiologica in urma careia s-a decis ca toti colegii celor doi functionari care au intrat in contact direct cu acestia sa fie testati. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, scrie in comunicatul trensmis de Primaria Sectorului 5.

Focar de coronavirus la Primaria Sectorului 5.

”Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicita din nou angajatilor sa respecte cu strictete masurile impuse de autoritati pentru a limita raspandirea COVID-19, mai ales sa poarte masca de protectie in permanenta.

Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate in incinta Primariei sa ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corecta a mastii, importanta igienizarii mainilor si modalitatile de inscriere in campania de vaccinare si importanta acesteia”, se arata in comunicatul transmis de Primaria Sectorului 5.

Citeste si articolul :   Laura Codruta Kovesi a depus juramantul. Romanca este primul sef al Parchetului European

Ieri, un focar de Covid 19 a fost depistat la Primaria Sectorului 6 din Bucuresti.

In urma testarii rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai multi angajati din cadrul institutiei au fost depistati pozitiv. Acestia aveau simptomele virusului SARS CoV 2. Autoritatile au luat masuri care vizeaza restrangerea unor activitati.

„Drept urmare, a fost convocat, cu celeritate, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si au fost dispuse masurile necesare de preventie pentru raspandirea virusului. Printre acestea, vor fi si masuri de reducere a prezentei fizice la locul de munca pentru mai multi angajati. Informam cetatenii ca, in perioada urmatoare, pot fi intampinate dificultati in contactarea institutiei, precum si intarzieri in comunicarea unor raspunsuri/rezolutii/acte. Sesizarile pot fi trimise, in continuare, la adresa prim6@primarie6.ro”, a transmis primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.