Cazul care a uluit presa internationala. Cine este femeia din Romania care a devenit cea mai tanara bunica din lume, la doar 23 de ani

O romanca ce a nascut la varsta de 12 ani detine titlul de cea mai tanara bunica din lume, dupa ce si-a tinut in brate primul nepot la doar 23 de ani.

Povestea Rifcai Stanescu a facut inconjurul lumii. Tanara a nascut-o pe fiica sa, Maria, cand avea doar 12 ani. In ciuda faptului ca si-a avertizat fata sa nu urmeze aceeasi cale, Maria a nascut un copil cand avea doar 11 ani.

Tanara bunica, din satul Investi, Romania, a povestit cum a rugat-o pe fiica ei sa ramana la scoala, dar a ramas insarcinata cu Ion la o varsta si mai mica.

Rifca are acum 30 de ani ai a acordat un interviu pentru The Sun:

Publicitate

„Sunt fericit ca sunt bunica, dar mi-am dorit altceva pentru Maria – si altceva pentru mine.

“Ion este un baiat bun – si este deja logodit cu o fata in varsta de opt ani. Baietii sunt intotdeauna buni sa aiba – nu trebuie sa sufere atat de multe ca fete, cred.”

Citeste si articolul :   Cristina Siscanu, praf si pulbere pe Catalin Botezatu: ”Si-a aratat fata de personaj ieftin”

Nascuta in 1985, Rifca s-a razvratit si s-a opus dorintei familiei sale. Aceasta a fugit impreuna cu vanzatorul de bijuterii Ionel Stanescu cand aveau 11 si respectiv 13 ani. Cei doi s-au casatorit si la scurt timp si Rifca a ramas insarcinata.

Articolul continuă după reclame

Ea a spus: “Am vrut sa ma casatoresc cu el, asa ca am fost de acord si, bineinteles, dupa ce am petrecut noaptea impreuna, nu a mai existat nicio modalitate prin care cineva sa ne poata separa. Fusesem promis familiei unui alt baiat de cand aveam doi ani, dar eu nu am vrut asta “.

In cultura Rifcai, femeile se casatoresc devreme pentru a-si garanta virginitatea, asigurand astfel o zestre buna din partea familiilor viitorilor soti.

Ea a adaugat: “Inainte de asta, au existat multe lupte – odata tatal meu chiar l-a atacat pe sotul meu cu un cutit. El a vrut sa plateasca 500.000 de lei [in prezent echivalentul a 93.500 de lire sterline / 132.700 de dolari] ca despagubire. Familia mea chiar m-a luat acasa, dar dupa trei zile am fugit din nou pentru a fi cu el “.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca s-a dezlantuit: "Anunt toate ambasadele"

Dupa ce s-a nascut Maria, familia lui Ionel i-a platit tatalui Rifcai o zestre si totul a fost uitat. Dar cand Maria a ajuns la 11 ani, s-a casatorit singura si in sase luni ramasese insarcinata cu Ion.

Rifca a adaugat: „Nu am incercat sa opresc casatoria fiicei mele, deoarece aceasta este traditia, asa se intampla”.

Cel mai tanar bunic din Marea Britanie era un tanar de 26 de ani din Rotherham, Yorkshire, a carui fiica de 12 ani a nascut un copil in 1999.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.