Lidl, decizie de ultim moment. Anunt important pentru clienti

Retailer-ul german a anuntat inchiderea unui segment de business in Romania. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a unui “context nefavorabil”.

Mai precis, este vorba despre Lidl Tour, magazinul online de vacante al discounterului german Lidl. Acesta isi inceteaza activitatea in Romania incepand de la 1 martie 2021 din cauza efectelor negative pe care pandemia de coronavirus le-a avut asupra industriei turismului.

Anunt important pentru clientii Lidl Tour

“Incepand cu 1 martie 2021, ca urmare a contextului global actual nefavorabil calatoriilor, Lidl Tour isi va inceta activitatea in Romania.

Le multumim tuturor clientilor care au calatorit alaturi de noi!

Satisfactia clientilor ramane la fel de importanta pentru noi. De aceea, toti cei care au achizitionat servicii prin Lidl Tour valabile dupa 1 martie se vor putea bucura in continuare de acestea, conform contractelor individuale incheiate cu partenerii nostri. Mai mult, partenerii depun eforturi pentru a le oferi turistilor conditii sigure de calatorie.

Pana la finalul lunii februarie, ramanem in continuare la dispozitia clientilor nostri, prin intermediul operatorilor Call Center, la 0800 896 242.

Citeste si articolul :   Vela face anuntul: Cate persoane pot participa la o petrecere incepand cu 15 iunie

Dupa data de 1 martie, clientii Lidl Tour care vor avea nevoie de informatii suplimentare vor putea lua in continuare legatura cu partenerul de turism care le organizeaza calatoria, la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

Accent Travel – telefon 021-314.19.80. Free Spirit – telefon 0728.001.111. Karpaten – telefon 021-94.48”, au transmis reprezentantii companiei.

Lidl Tour oferea pachete turistice atat pentru Romania, cat si pentru alte destinatii.

Pentru pachetele de vacanta disponibile anterior pe lidl-tour.ro si in catalogul lunar, grupul german colabora cu mai multe agentii de turism care construiau pachetele.