Exista 25 de reguli ale destinului. Nu se stie cine le-a inventat, dar cei care s-au familiarizat cu ele sunt deacord si le raspecta. Acestea nu sunt chiar reguli, ci o tehnica psihoterapeutica.
Acest proces este lung. Necesita determinare si perseverenta. Prin urmare, regulile ar trebui luate in serios si atent si ar trebui citite in fiecare zi. Daca le citesti o singura data si le arunci, nu va avea niciun sens. Cel mai bine este sa le puneti in camera, astfel incat sa fie vizibile in mod constant. Incercati si foarte curand veti fi convinsi ca viata a devenit mult mai usoara pentru voi.
Regulile destinului
1. Inceputul tuturor este un, dar trebuie umplut.
2. Pentru a realiza ceea ce iti doresti, dorinta singura nu este suficienta – trebuie sa iei o decizie. Abia atunci vor veni si oportunitatile.
Publicitate
3. Pentru a-ti schimba calea, trebuie sa te opresti si, dupa aceea, incepi sa te deplasezi in cealalta directie.
4. In viata trebuie sa platesti pentru tot. Dar inactiunea costa cel mai mult. Uneori, acest lucru devine evident doar la sfarsitul calatoriei vietii.
5. Daca o persoana se teme intotdeauna sa faca ceva gresit, sa faca o greseala, atunci el, fara sa stie macar despre asta, face cea mai mare greseala din viata sa.
6. Pozitivul atrage intotdeauna doar pozitiv. Nu este nimic intamplator in viata. Nu ii atragem pe acei oameni pe care am vrea sa ii vedem langa noi, ci pe cei care sunt complet asemanatori cu noi.
7. Daca vezi ca obiectivul stabilit nu poate fi atins, concentrati asupra altor obiective. Dupa ce ai ajuns la ele, incearca sa revii la realizarea primului obiectiv.
8. Daca nu cereti nimic din viata, atunci viata nu-ti va da nimic. Daca ceri ceva vag, atunci darul va avea acelasi caracter. Trebuie sa articulezi intotdeauna clar dorintele.
9. Nu exista o placere absoluta in viata. Este intotdeauna limitat de perceptia noastra asupra lumii.
10. Te straduiesti sa te schimbi. Apoi uitati de pasivitate. Datorita ei se pierde sansa pe care soarta o ofera. Marcheza ruta si destinatia. Dar pentru a ajunge la destinatie, trebuie sa mergi pe drum.
11. Viata ne obliga intotdeauna sa rezolvam acele probleme pe care o persoana evita sa le rezolve. Este imposibil sa ne ascundem de ele, deoarece, fara a rezolva acum o problema, va trebui rezolvata intr-o alta etapa a vietii. Dar va trebui sa platesti mult mai mult pentru solutie.
12. In viata exista intotdeauna o alegere. Uneori este lipsa de alegere. Exista multe oportunitati in lume. Dar, castigand un lucru, pierzi mereu altceva. Prin urmare, pierderile sunt inevitabile. Dar ele pot fi intotdeauna privite ca o noua achizitie.
13. Noul inseamna intotdeauna distrugerea vechiului. Dar este necesar nu numai sa distrugi, ci si sa cureti locul. Si acest lucru necesita putere, timp si cunostinte. La urma urmei, trebuie sa stii ce sa construiesti si cum. Daca nu exista o astfel de cunoastere, atunci este mai bine sa nu distrugi. Altfel se poate construi ceva teribil.
14. O persoana incearca sa-si schimbe viata, dar vechile stereotipuri si obiceiuri il interfereaza. Incearca intotdeauna sa-l intoarca la timpul sau obisnuit. Prin urmare, schimbarea este intotdeauna foarte lenta si necesita multa investitie mentala.
15. Oricare dintre noi atrage la sine exact ceea ce iubeste, asteapta sau se teme cel mai mult, de vreme ce in acest sens se concentreaza. Soarta nu da niciodata prea mult. Este generoasa, dar numai in limitele doritului. Extindeti cadrele si obtineti mai multe.
16. Toata viata erepreinta un opus solid. Pe cineva pe care il iubim si pe cineva pe care il uram. Suntem prieteni cu cineva, dar concuram cu cineva. Castigam si pierdem, ne intalnim si ne despartim. O persoana se straduieste pentru stabilitate si, in acelasi timp, experimenteaza nemultumirea fata de cursul masurat al vietii. Este imposibil sa intelegi ceva fara sa-i cunosti opusul.
17. Oamenii se straduiesc pentru armonie. Dar, pentru a o realiza, ai nevoie de armonie in interiorul tau. Aceasta este acceptarea punctelor tari si a punctelor slabe, constientizarea imperfectiunii si a linistii interioare. Este necesar ca mintea, actiunile si sentimentele sa actioneze impreuna.
18. Trebuie sa intelegem ca lumea nu este deloc creata doar pentru placere. De foarte multe ori nu indeplineste asteptarile si ideile noastre despre asta. Dar ar trebui sa ne straduim intotdeauna sa facem bine. Cel care nu este capabil de acest lucru nu va putea niciodata sa aprecieze binele primit de la altii.
19. Alti oameni pot deveni oglinzi pentru noi. Trebuie doar sa ii priviti cu atentie. Atunci ne putem cunoaste mai bine pe noi insine.
20. Daca esti cuprins de o dorinta puternica de a poseda ceva, inseamna ca nu iti recunosti abilitatile si meritele. Arunca o privire mai atenta asupra ta, poate ai mult mai mult decat vrei.
21. Este foarte greu sa rezisti gandurilor negative. Te fac sa suferi, sa-ti faci griji. Din acest roi negativ, izoleaza un gand si suprima-l. Atunci vei rupe lantul rau si nu te va mai enerva atat de mult.
22. Accepta-te pentru ceea ce esti. Atunci grijile, gandurile si complexele vor disparea si vei putea incepe o viata noua.
23. Lumea din jurul nostru este absolut neutra. Noi insine o facem buna sau rea. Incercati sa percepeti realitatea pozitiv si atunci aceasta va deveni fericita si vesela.
24. Nu tratati niciodata opinia altora ca fiind adevarul suprem. Nu poti fi bun pentru toata lumea. Intotdeauna vor exista oameni care nu te suporta. Nu-i lasa sa obtina ceea ce-si doreste de la tine.
25. Venim cu totii in aceasta lume de nicaieri si nu mergem nicaieri. Deci poate ca sensul existentei noastre este viata insasi in toate manifestarile ei.
Nu sunt reguli simple. Cu toate acestea, ele au un efect foarte benefic asupra perceptiei lumii. Nu este dificil sa le observi, dar aduc beneficii nepretuite!
Publicitate