Doroftei, umilit in Romania. De ce a plecat “Mosu” in Canada: “Au spus ca sunt cersetor”

Leonard Doroftei a plecat cu inima franta din Romania. Umilintele pe care le-au trait in tara i-au facut pe membrii familiei sa vrea sa plece peste hotare. Astfel, s-a simtit obligat sa faca asa cum a hotarat familia.

“In general oamenii batuti de neveste au devenit specialisti in box si imi dau lectii”

“Probabil greseala vietii mele a fost ca m-am apucat de carciumarie, domeniu pe care nu-l cunosteam. Am vrut sa fiu in box, dar nu am reusit. Era un sistem unde unii controlau si nu am avut loc.

Plecarea in Canada a fost decizie luata in familie, cu toate ca mi-as fi dorit, poate, altceva. Au decis sa venim aici. Familia a decis asa. Am avut datoria sa-i urmez. Ani negri au fost in spatele deciziei si nu m-au ajutat sa-i contrazic.

Publicitate

Dimineata pana seara in pravalie. Am avut o perioada si in Federatie. Cand am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers. Nu pot sa fiu suparat pe ei. … In general oamenii batuti de neveste au devenit specialisti in box si imi dau lectii”, a marturisit Leonard Doroftei la Radio Gold FM.

Citeste si articolul :   Elasmotherium, Unicornul Siberian

“Cand un ploiestean a scris ca sunt cersetor”

“Vorbesc degeaba. Am incercat sa lupt pentru investitia mea, pentru spatiul acela oferit pe 25 de ani si unii m-au facut cersetor. Cand un ploiestean a scris un articol prin care spunea ca sunt cersetor … Atunci am simtit ca e gata!

Un articol cu titlul dureros. Cand luptam pentru ce era al meu! Atunci am spus gata, nu ma mai lupt. Plec! In conditiile in care atunci cand am venit acasa obtinusem cetatenia canadiana. Am lasat Canada si am venit acasa. Nu ma poate acuza cineva ca as fi tradator. Mi-a fost greu si trebuia sa fac o schimbare, obligatia de a face pentru familia mea.

Eram obligat sa investesc in acea locatie. Am semnat un contract facut sa ma puna in genunchi. Nu am avut inspiratia sa consult un avocat, sa ma gandesc de ce imi dau oameni aceia un spatiu mie”, a mai spus Doroftei.

Citeste si articolul :   Oana Roman, momente grele. Mioara Roman are din nou probleme de sanatate

Leonard Doroftei si-a pierdut toti banii stransi din box in Pub-ul pe care autoritatile din Ploiesti l-au obligat sa-l paraseasca

In anul 2017, Leonard Doroftei a fost instiintat de autoritatile locale ca trebuie sa paraseasca spatiul din centrul orasului, acolo unde avea PUB-ul.

Motivul? Cladirea unde se afla Pub-ul era clasata cu risc seismic ridicat. In acest context, “Mosu” a fost nevoit sa isi mute barul intr-un spatiu de langa stadionul “Ilie Oana”, dar castigurile au scazut dramatic.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.