Marius Elisei, care este, de fapt, motivul despartirii dintre el si Oana Roman

Marius Elisei a decis sa spuna tot adevarul despre divortul de Oana Roman.

Inainte de sarbatoarea Craciunului, Marius Elisei a hotarat sa plece din locuinta in care statea cu Oana Roman si fetita lor. Cei doi s-au despartit, dar au preferat sa o faca fara circ si scandal.

Publicitate

„Si mie imi pare rau. Chiar daca am divortat suntem in continuare intr-o relatie buna care e si normala, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns si in faza asta in care sa divortam oficial. Probabil ca a existat foarte multa incarcatura din partea ambilor.

Nu m-am simtit in umbra ei, era normal. Eu cand am luat-o era cunoscuta, e o femeie desteapta, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu stiu. Nu am inselat-o, nu m-a inselat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu batai, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanica, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat si nu o sa dau niciodata intr-o femeie’, a declarat Marius Elisei,  la emisiunea lui  Maruta.

De ce s-au despartit, de fapt Oana Roman si Marius Elisei

„Am ajuns sa ne certam de la orice lucru marunt si am decis sa alegem o cale sa fie bine pentru amandoi. Nici eu nu ma simteam implicat in casa, nu produceam, nu faceam, ma durea si pe mine. Timp de sapte ani am trecut prin multe, le-am depasit. Cand ea nu putea sa lucreze, am facut-o eu. Dupa ce ea si-a revenit, am stat eu cu cea mica. Discutii intr-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic.

Eu lupt ca pe Isabela sa o duc cat mai sus posibil pe zona sportiva. Acum ea face tenis si inot, dar daca exista potential eu o sa fac tot posibilul sa ajunga cat mai sus. Mama soacra nu s-a implicat in discutiile noastre, nici parintii mei, nici prietenii, nimeni. Parintii mei sunt foarte afectati, mai ales ca am incercat de atatea ori sa ne impacam. Ma suna mama mereu sa ma intrebe cum suntem. Si eu sunt afectat, doar ca nu arat si nu stau sa plang sau sa sufar asa. Acum nu locuim impreuna, am decis sa parasesc casa pe 17 decembrie.

Citeste si articolul :   Mihaela Prigoana a facut anuntul dupa 5 ani de relatie cu Silviu Prigoana

Sarbatorile le-am petrecut singur, in depresie, nu a fost usor. M-am simtit ca pe un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar in capul meu. Lumea nu stia ce se intampla, ca am plecat sau ca sunt singur. Divortul e un soc, nu e usor, mai ales ca este si un copil. Din partea mea a venit, eu am zis sa divortam, dar si Oana a fost de acord si m-am bucurat. Ma bucur ca s-a ajuns aici, la notar. Am decis impreuna totul. Timpul va decide ce se va intampla, orice este posibil, mai ales ca eu imi mai doresc copii. Diferenta dintre noi nu a contat, pentru ca a existat dragoste, ne-am iubit si ne-am placut’, a mai declarat Marius Elisei.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.