Andreea, copila romanca rapusa pe un drum din Italia, a fost inmormantata.

Andreea Elena Romanasu, copila romanca de doar 16 ani si-a gasit sfarsitul pe 6 februarie, intr-un groaznic accident rutier, pe o sosea din Palermo, Italia.  Sute de oameni au condus-o ieri pe fata pe ultimul sau drum.

Slujba de inmormantare a copilei a avut loc la o biserica ortodoxa din Altavilla Milicia, provincia Palermo, din sudul Italiei. Aceasta a fost transmisa in direct pe YouTube, pentru ca toti prietenii si colegii fetei sa poata fi alaturi de famila greu incercata.

La inmormantare au fost prezenti parintii fetei, alti membri ai familiei, prieteni apropiati, dar si colegi si profesori, in limitele regulilor pandemiei de coronavirus.

Publicitate

De asemenea, a participat si Giuseppe Virga, primarul localitatii in care statea familia de romani.

Parintii, ingenunchiati de durere si-au plans fiica, iar la final, s-au prabusit pe sicriul alb.

Preotii au imbratisat-o pe mama Andreeei.

Andreea si-a gasit cruntul sfarsit intr-un accident rutier

Andreea Elena Romanasu a a decedat sambata seara, 6 februarie, langa centrul comercial Forum, din Palermo. Copila avea doar 16 ani si era eleva la un liceu cu profil artistic din Bagheria.

Citeste si articolul :   Marea Britanie s-a redeschis dupa ce mai mult de 32 de milioane de oameni s-au vaccinat

Tanara se afla se afla la bordul unui Fiat 500X, de culoare albastra, condus de un tanar de 21 de ani.  Baiatul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit de mai multe ori gardul metalic de protectie.

Potrivit Palermo Today, groaznicul accident a avut loc de-a lungul soselei care leaga jonctiunea autostrazii Villabate de centrul comercial din zona Brancaccio.

In urma impactului extrem de puternic, Andreea a fost proiectata din masina pe asfalt.

Soferul masinii, M.G., s-a ales doar cu cateva vanatai.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.