Semnele care iti arata ca ai avut deja Covid – studiu

COVID-19, boala cauzata de noul coronavirus a prezentat o gama larga de simptome. Un studiu a enumerat recent simptome care ar putea insemna ca ai avut deja COVID-19, scrie noutati.info.

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca in jurul lumii cam in aceeasi perioada a anului trecut. Virusul si boala fiind noi, oamenii nu stiau prea multe despre el. De fapt, chiar si astazi, cercetatorii spun ca ramane mult mister asupra noului coronavirus si a bolii pe care o provoaca.

Cu toate acestea, numarul confirmat de cazuri de COVID din intreaga lume include doar persoanele care s-au testat pentru virus si au dat rezultate pozitive. Motivele testarii includ restrictii de calatorie sau mandate de testare emise de guverne sau aparitia simptomelor comune ale COVID-19.

Articolul continuă după reclame

Studiul enumera simptomele COVID-19 care sugereaza ca ai avut deja infectia

Dureri musculare – Potrivit studiului, 44,8% din numarul total de participanti au suferit dureri musculare ca urmare a infectiei cu COVID-19. Durerile musculare sau corporale au fost, de asemenea, listate ca simptom al COVID-19 de catre CDC SUA. Durerile musculare au fost, de asemenea, raportate ca un simptom al COVID lung, care este o afectiune in care simptomele infectiei persista chiar si dupa ce o persoana a dat rezultate negative pentru virus.

Dureri de cap – Multi oameni au raportat dureri de cap ca un simptom comun al COVID-19 si a fost, de asemenea, listat de CDC SUA. Au fost raportate dureri de cap persistente la multi participanti la studiu. Astfel, durerea de cap pe care ati crezut ca a aparut din cauza statului prea mult la calculator sau a vederii slabe, a fost de fapt cauzata de COVID-19.

Confuzie mentala – Confuzia mentala a fost raportata ca simptom comun al COVID-19 si 31,8% dintre participantii la studiu au experimentat-o. Desi nu a fost listat ca simptom de catre CDC SUA, multi pacienti cu COVID-19 par sa fi suferit de acest lucru.

Citeste mai multe pe noutati.info

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.