Semnele care iti arata ca ai avut deja Covid – studiu

COVID-19, boala cauzata de noul coronavirus a prezentat o gama larga de simptome. Un studiu a enumerat recent simptome care ar putea insemna ca ai avut deja COVID-19, scrie noutati.info.

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca in jurul lumii cam in aceeasi perioada a anului trecut. Virusul si boala fiind noi, oamenii nu stiau prea multe despre el. De fapt, chiar si astazi, cercetatorii spun ca ramane mult mister asupra noului coronavirus si a bolii pe care o provoaca.

Cu toate acestea, numarul confirmat de cazuri de COVID din intreaga lume include doar persoanele care s-au testat pentru virus si au dat rezultate pozitive. Motivele testarii includ restrictii de calatorie sau mandate de testare emise de guverne sau aparitia simptomelor comune ale COVID-19.

Studiul enumera simptomele COVID-19 care sugereaza ca ai avut deja infectia

Dureri musculare – Potrivit studiului, 44,8% din numarul total de participanti au suferit dureri musculare ca urmare a infectiei cu COVID-19. Durerile musculare sau corporale au fost, de asemenea, listate ca simptom al COVID-19 de catre CDC SUA. Durerile musculare au fost, de asemenea, raportate ca un simptom al COVID lung, care este o afectiune in care simptomele infectiei persista chiar si dupa ce o persoana a dat rezultate negative pentru virus.

Dureri de cap – Multi oameni au raportat dureri de cap ca un simptom comun al COVID-19 si a fost, de asemenea, listat de CDC SUA. Au fost raportate dureri de cap persistente la multi participanti la studiu. Astfel, durerea de cap pe care ati crezut ca a aparut din cauza statului prea mult la calculator sau a vederii slabe, a fost de fapt cauzata de COVID-19.

Citeste si articolul :   De ce te ingrasi cand mananci “de post”

Confuzie mentala – Confuzia mentala a fost raportata ca simptom comun al COVID-19 si 31,8% dintre participantii la studiu au experimentat-o. Desi nu a fost listat ca simptom de catre CDC SUA, multi pacienti cu COVID-19 par sa fi suferit de acest lucru.

Citeste mai multe pe noutati.info

Autor