Tragedie in familia fetei din Dolj, gasita fara suflare alaturi de iubit

Tragedie in judetul Dolj. Familia fetei din localitatea Cotofeni, gasita fara suflare in baie alaturi de iubitul ei, este ravasita de durere, dupa ce tanara, care venise din Anglia pentru a-si inmormanta tatal decedat in acelasi fel, si-a gasit sfarsitul in acelasi loc in care isi pierduse si parintele, cu doar doua luni in urma.

Tragedia din satul Cotofeni din Fata din judetul Dolj a zguduit o tara intreaga. Cei doi tineri Carmen si Claudiu, in varsta de doar 25, respectiv 26 de ani, au fost gasiti decedati in baia locuintei lor. Cei doi tineri s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un dispozitiv impropriu de incalzire a apei.

Publicitate

Tragedie in familia fetei din Cotofeni

Un consilier local, ruda cu familia fetei, a fost cel care i-a gasit fara viata. Acesta a marturisit ca si tatal fetei a decedat in acelasi fel, in urma cu doar doua luni si, tot in baie a fost descoperit fara suflare. Tanara venise din Anglia, unde lucra alaturi de iubitul ei, pentru a participa la inmormantare. Aceasta a fost convinsa de mama sa sa ramana acasa, dar nu stia ca moartea cumplita o sa o rapeasca de langa cei dragi.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.