Paula Chirila, luata din nou de ambulanta. Vedeta a ajuns de urgenta la spital

Paula Chirila, dusa iar de urgenta la spital! Actrita a fost luata cu ambulanta din nou, dupa ce in luna ianuarie s-a confruntat cu aceeasi situatie. Dan Capatos a fost cel care a anuntat ca vedeta a ajuns la urgenta din cauza unei crize renale.

Paula Chirila este una dintre cele mai cunoscute si indragite artiste din Romania. Chiar daca are o viata frumoasa, colega lui Capatos are parte si de necazuri.

Paula Chirila, din nou pe mana medicilor

In luna ianuarie, Paula Chirila a fost diagnosticata cu dispepsie ulceroasa, boala cauzata de consumul unor medicamente anti-inflamatorii pe care artista le lua pentru o hernie de disc acutizata.

Publicitate

„Am stat pana pe la 4 dimineata. Am stat in perfuzii, sub observatii. E un inceput de ulcer. Dispepsie ulceroasa se numeste, trebuie sa tin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus sa nu mai fac asa ceva”, a declarat Paula Chirila, la Xtra Night Show, in luna ianuarie

Paula Chirila a suferit o criza renala

Dan Capatos a fost cel care a dat vestea proasta. Acesta le-a transmis fanilor ca artista a fost luata din nou cu ambulanta, din cauza ca a suferit o criza renala infernala.

„Paula a avut o criza renala infernala si a fost luata de urgenta cu ambulanta. E la spitalul Militar. A eliminat o piatra chiar la noi in redactie”, a spus Capatos la Xtra Night Show.

Mai tarziu, Dan Capatos a revenit cu informatii

„Se imbunantateste situatia, se simte putin mai bine”, a spus prezentatorul.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.