Mihaela Bilic, ce alimente ajuta la topirea grasimii de pe burta

Cunoscutul nutritionist, Mihaela Bilic, a mentionat care sunt alimentele ce ne ajuta sa scpam de grasimea de pe burta.

Trei mese principale pe zi

Mihaela Bilic are o regula de aur , trei mese principale pe zi. „Efortul de digestie a alimentelor si mancatul lor la intervalul patru sau cinci ore ajuta metabolismul sa arda mai multe calorii decat atunci cand exista o singura masa si aceea seara”, a spus Mihaela Bilic.

Medicul atrage atentia ca o zi in care nu s-a respectat aceasta regula simpla, este o zi pierduta pentru procesul de slabire.

Publicitate

Alimente care sunt interzise in cazul in care vrem sa dam jos kilogramele in plus:

snitele

chiftele

carne la gratar

smantana

mezeluri

margarina

fast food

Alimente recomandate in dieta de slabire:

laptele

pestele

iaurtul

carnea slaba

ciorbele

De asemenea, nutritionistul recomanda excluderea zaharului si a alcoolului, doua alimente care favorizeaza depunerea stratului de grasime pe talie. Orezul, fructele, painea, pastele sau cartofii nu trebuie sa fie consumate dupa ora 18. Dupa aceasta ora metabolismul incetineste, iar glucidele se transforma in grasime. Masa de seara trebuie sa contina carne slaba in combinatie cu legume.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.