Revolta in Hunedoara dupa ce un barbat a dat de pamant cu un copil intr-un parc de joaca: “Ne facem dreptate singuri”

Barbatul care a trantit baietelul de 13 ani intr-un parc de joaca din Hunedoara, este in custodia Politiei. Acesta a fost adus la locul faptei pentru reconstituire.

Politia a deschis dosar penal pentru lovire si violenta, dar si pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

O femeie care a asistat la reconstituirea faptei a surprins imaginile procesului. Oamenii care s-au adunat cand agresorul a fost adus in parcul de joaca, sunt extrem de revoltati fata de faptele intamplate. Cei prezenti au avertizat ca daca agresorul va fi lasat in libertate isi vor face dreptate singuri.

Revolta in Hunedoara dupa ce un barbat a dat de pamant cu un copil intr-un parc de joaca

„Daca-l lasa liber, ne facem dreptate singuri. Nu putem sta cu frica. Nu putem trimite linistiti in parc. Oricat de rai sunt copiii, nu exista asa ceva. Daca nu-l manca puscaria, il mancam noi de viu”, a declarat femeia care a filmat momentul reconstituirii, potrivit ziardehunedoara.ro.

Barbatul este cercetat penal pentru lovire si alte violente, tulburarea linistii si ordinii publice si violenta in familie.

„Fiul tanarului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost si el lovit de catre tatal sau, a fost solicitat la sediul Politiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca si victima a violentei in familie, in prezenta reprezentantilor DGASPC. Celalalt minor, cel trantit la pamant, are 13 ani si a ramas internat, pentru investigatii mai amanuntite. Minorul de 13 se pare ca se afla in parc neinsotit. Autorul nu figureaza cu antecedente penale si a fost retinut pentru 24 de ore.

S-au extins cercetarile si cu privire la comiterea infractiunii de tulburarea linistii si ordinii publice, fapta fiind comisa in loc public. Din cercetari rezulta ca minorul de 13 ani trantit la pamant este nepot al tanarului agresor, fiind fiul surorii sotiei sale”, a informat IPJ Hunedoara.

Reactia primarului din Hunedoara

Primarul din Hunedoara, Dan Boboutanu, este „socat” de acest incident.

Citeste si articolul :   Medicul Cristian Oancea avertizeaza: Valul trei al pandemiei va veni si peste noi in perioada urmatoare

„Am vizionat cu stupoare imaginile care arata cum un barbat din Hunedoara ridica in aer un copil, il tranteste la pamant cu putere, apoi pleaca, fara sa se uite o clipa in urma, apoi ia alt copil pe care, de asemenea, il tranteste la pamant. (…) Sunt socat de cele petrecute. M-am interesat si eu de starea copilului si se pare ca este stabila. Sper ca baiatul si sa isi revina din toate punctele de vedere.

Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca nu am fi montat si acolo suprafata din tartan si am fi mers pe clasicul beton sau pe solutia unui covor de cauciuc ori a unei simple mochete?! Cred c-am fi avut o tragedie”, a scris primarul municipiului Hunedoara pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Ziar de Hunedoara

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.