Doliu in PNL. S-a stins unul dintre cei mai longevivi primari

Doliu in PNL. Primarul comunei Romos, Mircea Patranjan, a incetat din viata pe data de 7 februarie. Anuntul  trist a fost facut de familia fostului primar. Mircea Patranjan a fost primar al comunei Romos din anul 1996.

„Cu profund regret, am aflat ca primarul comunei Romos, Mircea Patranjan, s-a stins din viata. Mircea Patranjan a fost un om harnic, bun si priceput, apreciat de comunitate, de oamenii care i-au incredintat functia de primar, fiind unul dintre cei mai longevivi primari din judetul Hunedoara. Golul lasat in urma prin despartirea de aceasta lume nu poate fi acoperit de nimeni si nimic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar familiei indurerate sa-i dea mangaiere!”, a transmis Laurentiu Nistor pe Facebook, potrivit ziardehunedoara.ro.

Potrivit sursei citate mai sus, Mircea Patranjan s-a nascut in data de 16 aprilie 1948, la Stremt, in judetul Alba, era inginer agronom, iar din 1996 a fost ales de sapte ori consecutiv in fruntea Primariei comunei Romos, ultima data in 27 septembrie 2020. Barbatul a decedat din cauza unor probleme grave de sanatate.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea politica din Romania. A pierdut lupta cu virusul!

Vetuta Stanescu, lider al PNL Hunedoara, a mentionat ca Mircea Patranjan a fost un om deosebit, dedicat comunitatii pe care a condus-o multi ani.

Publicitate

„Vestea trecerii in nefiinta a colegului nostru Mircea Patranjan ne-a cutremurat. A fost un om deosebit , dedicat comunitatii pe care a condus-o multi ani si a reusit sa dea un exemplu de administratie cu adevarat performanta. Transmitem condoleante familiei indurerate si ne rugam ca Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii! Ramas bun, drag prieten!”, a scris Vetuta Stanescu, presedinte al PNL Hunedoara, pe pagina de Facebook a filialei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.