Surori gemene, casatorite cu frati gemeni, au ramas insarcinate in acelasi timp.

Gemene identice care s-au casatorit cu frati identici, au ramas insarcinate in acelasi timp. Cei patru isi impartasesc fericirea cu prietenii din mediul online.

Brittany si Briana Deane, in varsta de 33 de ani, din Virginia , au marturisit ca locuiesc acum in aceeasi casa cu sotii lor respectivi Josh si Jeremy Salyers, in varsta de 35 de ani.

Imbracate in rochii superbe, surorile au anuntat celor 84.300 de fani ai lor ca Brittany si Josh asteapta un baietel, in timp ce sexul celuilalt copil ramane necunoscut, scrie Thesun

Cei patru s-au intalnit la un festival pentru gemeni in 2017 si s-au casatorit pe 5 august 2018, iar acum isi extind familiile.

„Suntem incantati si recunoscatori ca experimentam acest lucrue si impartasim cu voi toate noutatile”, au scris pe reteaua de socializare.

“Copiii nostri nu vor fi numai veri, ci frati genetici si multipli cuaternari! Abia asteptam sa-i intalnim si sa se intalneasca!”

Citeste si articolul :   Printul Harry, primele cuvinte despre fratele sau: "Am trecut prin iad impreuna, dar suntem pe drumuri diferite”