Cum sa indepartati buruienile – un truc super practic

Buruienile aparute printre placile de terasa sau pavelele din curte sunt de cele mai multe ori destul de inestetice si indepartarea lor esueaza de cele mai multe ori.

Iar pentru ca afara devine pare ca vremea calsda isi face din nou aparitia, am vrut sa va oferim un sfat extraordinar. Cu acest amestec, veti scapa de buruienile dintre placile de terasa in doar cateva minute.

Primavara este chiar dupa colt, cel putin asa ne arata termometrele in ultima perioada si astfel suntem (in sfarsit) atrasi inapoi in gradina.  Sezlong, soare, terasa… suna fantastic, bineinteles … dar apoi privirea ta rataceste peste pavelele din curte si brusc: buruienile si au facut aparitia peste tot! Acest lucru ar trebui eliminat rapid. Desigur, exista unele maniere vechi, cum ar fi turnarea de apa fierbinte (in care au fiert in prealabil cartofi) peste dale si buruieni … sau smulgerea acestora care dureaza cateva ore bune. Avem un truc minunat pentru dvs., care va face ca indepartarea buruienilor sa nu dureze si mai mult.

Citeste si articolul :   Cum se pastreaza telina proaspata tot anul. Sfaturi pentru crestere si ingrijire

Ai nevoie de:

Publicitate

5 linguri de apa minerala

5 linguri sapun verde

10 litri de apa fierbinte

Apoi trebuie sa:

Dizolvati apa minerala cu sapunul intr-o galeata mare de 10 litri cu apa fierbinte (clocotita). Turnati totul uniform pe intreaga terasa si frecati acum placile cu o matura rigida. Lasati totul sa functioneze si clatiti totul cu apa din abundenta dupa aproximativ 10 minute.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.