Cine este femeia care s-a stins in tragedia de la Matei Bals, prima victima identificata

A fost identificata una dintre persoanele decedate in incidentul tragic care a avut loc vineri la Institutul Matei Bals din Capitala. Potrivit informatiilor, patru dintre victime au fost aduse la INML, unde au fost chemate familiile pentru identificare.

Apartinatorul uneia dintre persoanele care au murit a spus ca sora sa a fost internata in urma cu o saptamana. Femeia a fost adusa de la manastirea la care se afla, aceasta fiind calugarita. Autoritatile au transmis reprezentantilor lacasului de cult ca pot ridica trupul neinsufletit, luni, pentru ca in weekend nu se lucreaza la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti. Calugarita a fost identificata initial dupa o cruce purtata la gat.

Momentan, mai sunt de indentificat trei victime. Cea de-a cincea victima, femeia care a murit la scurt timp dupa incendiu nu a fost adusa la INML.

Potrivit Digi24, patru dintre pacientii mutati ieri dimineata in alte spitale din Capitala se afla in stare grava si sunt intubati in sectiile de Terapie Intensiva. Starea celorlalti este stabila,  cinci dintre ei urmeaza sa fie externati. In paralel, ancheta pentru ucidere din culpa continua pe mai multe planuri. Medicii legisti au facut in aceasta dimineata necropsiile in cazul a patru dintre victime si urmeaza sa comunice concluziile preliminare, procurorilor care se ocupa de caz.

Citeste si articolul :   Record de decese din cauza COVID-19 in Romania

Ministerul Sanatatii vine cu o rectificare despre al saselea deces de la Matei Bals

„Rectificam informatia. Este vorba despre un barbat, 70 ani, dependent de CPAP, fara leziuni cauzate de incendiului, intubat. Femeia de 58 de ani se afla in stare grava. Ambele familii au fost anuntate de situatia pacientilor”, se arata in comunicatul transmis de Ministerul Sanatatii.

Reamintim ca in dimineata zilei de vineri, 29 ianuarie 2021, a avut loc un incendiu puternic la Institutul Matei Bals din Capitala.

Autor