Bebelus abandonat intr-un depozit de deseuri, salvat de un caine

Viata unui bebelus abandonat intr-un depozit de deseuri din in Cebu, Filipine, a fost salvata de un caine. Catelul „a cerut” ajutorul unui motociclist pana cand barbatul a inteles mesajul si l-a urmat in munti.

Junrell Fuentes Revilla mergea cu motocicleta prin muntii din Cebu. Deodata, un caine a aparut de nicaieri si a inceput sa alerge dupa el, latrand puternic, conform La Stampa.

La inceput, barbatul a crezut ca este doar un caine deranjat de motor, apoi si-a dat seama ca vrea sa-i „spuna” ceva si nu va renunta pana nu se va opri.

Cainele a latrat fara incetare, „de parca ar fi avut nevoie disperata sa spuna ceva”. Junrell s-a oprit, l-a mangaiat si si-a dat seama ca vrea sa-i arate ceva, sa-l duca undeva. Coplesit de situatie, l-a urmat. Cainele a inceput sa-l ghideze de pe poteca spre un depozit de deseuri. Si acolo a vazut „un pachetel”. Cand s-a apropiat, barbatului nu i-a venit sa creada ochilor: era un nou-nascut infasurat intr-un prosop, inca in viata.

Copilul a fost dus la cea mai apropiata sectie de politie: parea sa aiba o stare buna de sanatate, in ciuda faptului ca a fost abandonat intr-un depozit de deseuri.

Povestea s-a raspandit rapid pe retelele de socializare, iar mai multi voluntari au pornit in cautarea cainelui. Asa au aflat ca nu e un caine vagabond, ci apartine unei familii numeroase care traieste in munti.

„Familia este iubitoare de caini si are alti 4 catei, precum si 5 pui. Nu vom uita niciodata ce ne-a spus proprietarul sau: <Oricat de grea ar fi viata, chiar daca sunt sarac, imi hranesc toti cainii si ii ingrijesc>”, a declarat un voluntar.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.