Veste trista! O a cincea victima a fost gasita carbonizata

Tragedie in aceasta dimineata. Un incendiu puternic a izbucnit la un pavilion al Spitalului Matei Bals din Capitala. Potrivit ISU si Ministerului Sanatatii, trei persoane au fost gasite carbonizate, iar o persoana a fost declarata decedata la scurt timp. O alta victima a fost gasita in ulterior in baie, carbonizata.

Al cincilea deces in urma incendiului de la Matei Bals

Inca o persoana a fost gasita decedata in urma incendiului de la „Matei Bals”. Victima a fost gasita carbonizata, in baie, a spus la Digi24 ministrul de Interne, Lucian Bode.

Acesta nu a precizat insa daca este vorba despre un pacient sau de o alta persoana.

Publicitate

Cadrele medicale care erau de garda in pavilionul unde a izbucnit incendiul de la Institutului „Matei Bals” au fost chemate la audieri.

Publicitate

Florin Citu a transmis pe Facebook un mesaj familiilor care si-au pierdut rudele in incendiul de la spitalul Matei Bals din capitala.

“In aceasta dimineata o tragedie a lovit Bucurestiul. Din pacate, cu victime. In primul rand transmit sincere condoleante familiilor indoliate.Din primul moment am activat Planul Rosu si impreuna cu Ministerul de Interne si prefectul municipiului Bucuresti am luat toate masurile ca situatia sa fie stabilizata rapid.

Citeste si articolul :   Alex Dima, prima reactie dupa incendiul de la Matri Bals: "O sa tot numaram mortii"

In acelasi timp au fost identifcate locuri in alte spitale din Bucuresti unde au fost transferati imediat mai multi pacienti. M-am asigurat ca transferul s-a facut in conditii sigure.
Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida. Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile”, a scris Florin Citu, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.