Un bebelus cu doua capete a fost nascut intr-un spital din Bucuresti!

Caz rar in Romania. Un copil cu doua capete a fost adus pe lume prin operatie de cezariana de medicii de la un spital bucurestean.

Acest caz extrem de rar s-a petrecut intr-un spital din Bucuresti. Iata ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce copilul s-a nascut.

Copilasul malformat a decedat la scurt timp dupa nastere, potrivit unor surse din spital.

Potrivit informatiilor oferite de Kanald,  medicii stiau ca sarcina femeii era una cu probleme. Mai mult, femeia si sotul acesteia stiau ca exista riscul ca bebelusul sa se nasca cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, femeia a decis sa pastreze sarcina si sa ignore sfaturile medicilor, in speranta ca bebelusul se va naste sanatos.

Femeia care a nascut bebelusul cu doua capete a avut si ea probleme mari de sanatate. Dupa operatia de cezariana, medicii i-au facut mai multe transfuzii de sange. In momentul de fata starea de sanatate a femeii este una stabila.

Reprezentantii Spitalului Elias au facut urmatoarele precizari:

“In urma aparitiei in mediul public a unor informatii confidentiale cu privire la nasterea unui fat malformat in maternitatea SUU Elias, fapt ce a dus la interesul neavenit al mass-media, conducerea spitalului face urmatoarele precizari:

1. Familia implicata doreste discretie deplina asupra evenimentului. Prin urmare, nu vor exista comentarii cu privire la acesta.

2. Deoarece imaginile din sala de operatie, destinate exclusiv specialistilor, au fost difuzate in mediile sociale, incalcand grav obligatia de pastrare a confidentialitatii, in spital se va derula o ancheta interna pentru a lamuri circumstantele care au permis aceasta”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.