Raed Arafat, cat dureaza imunitatea anti-COVID19.

Raed Arafat a declarat studiile arata ca cei care s-au vaccinat prezinta o imunitate de cel putin 6-8 luni, dar studiile continua.

„La acest moment, pana acum, din momentul in care am inceput sa ne vaccinam si de cand au fost testarile inainte stim ca imunitatea continua. Pentru ca persoanele care au fost testate si au intrat in studii, ele in continuare sunt evaluate la numarul de anticorpi, la imunitate – daca scade, daca ramane, daca dispar anticorpii, daca nu dispar. Deci la acest moment chiar vreo 6-8 luni deja au facut teste pentru cei care au fost vaccinati si nimeni n-a venit sa zica – «Atentie, a scazut!». ”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

Potrivit celor de la Moderna, vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de ei poate sa ofere o protectie de pana la doi ani, a spus directorului executiv al companiei, citat de noutati.info.

„Scenariul de cosmar care a fost descris in mass-media in primavara cu un vaccin care functioneaza doar o luna sau doua este, cred, in afara problemei”, a declarat Stephane Bancel, CEO al Moderna, la un eveniment organizat de grupul de servicii financiare Oddo BHF.

Publicitate

„Dezintegrarea anticorpilor generata de vaccin la oameni scade foarte incet (…) Credem ca va exista protectie potential pentru cativa ani.”

Oamenii de stiinta din Belgia au realizat un vaccin anti-Covid care ofera imunitate pe viata

Oamenii de stiinta de la Institutul Rega al renumitei Universitati Catolice din Leuven, Belgia, spun ca vaccinul produs de ei va putea sa ofere imunitate pe viata,

Vaccinul anti- covid creat de cercetatorii din Belgia este in faza de testare si urmeaza sa fie distribuit in aceasta toamna.

“Suntem singura echipa din lume care folosim vaccinul impotriva febrei galbene ca vector, ca punct de plecare pentru vaccinul nostru. Alte companii precum Astra Zeneca si Johnson&Johnson folosesc virusuri comune de gripa pe care-i pun in ARN mesager. Avantajul vaccinului nostru este ca protejeaza si impotriva febrei galbene, iar pentru America Latina si Africa poate fi un bonus. In momentul in care China a pus codul genetic al lui SARS-COV-2 online, pe 11 ianuarie 2020, noi am inceput sa dezvoltam in doua saptamani, sa initiem vaccinul”, a declarat Johan Neyts, seful Institului Rega-UCL Louvain.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.