Laura Lavric, momente de panica la ginecolog: „Doamne, fereste”

Laura Lavric  a trecut prin momente de panica atunci cand a fost nrvoita sa mearga la medicul ginecolog. Artista a fost indemnata de medicul ginecolog sa-si faca testul Papanicolau, unul dintre testele obligatorii pe care care femeile ar trebui sa le faca in fiecare an.

Cantareata de muzica populara, clipe jenante la ginecolog. Laura Lavric nu a stiut ce inseamna acel test si a intrat in panica, dar i-a fost rusine sa isi intrebe doctorul. Artista a stat in tensiune pana cand a venit rezultatul, acesta fiind unul favorabil.

„M-am dus la un control si mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie sa facem un Papanicolau! Am zis in sinea mea: «Ce o fi asta, Papanicolau?!» Mi-a fost rusine sa intreb. Papa de la Roma… «Veniti dupa rezultat peste doua saptamani!» M-am gandit: «Doamne, fereste! Dar ce am, de ma cheama dupa doua saptamani?».

Cand am ajuns acolo, doctorita era bucuroasa, iar eu: «Acum, daca tot esti bucuroasa, sa nu ma consideri chiar proasta, dar am si eu o intrebare: Ce e Papa Pius, asta? Papanicolau, asta?» Doctorita mi-a spus: «Doamna, asta este pentru depistarea cancerului la femei…» Daca nu stiu ceva, mie nu mi-e rusine sa intreb…”,a declarat artista la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.