Fidelitatea intr-o relatie – uite ce spun semnele zodiacale

Semnul zodiacal explica de ce unii oameni sunt mai predispusi sa insele decat altii.

Nenumarate femei isi citesc lunar horoscopul personal. Chiar daca nu exista nicio baza stiintifica pentru a o face, este totusi distractiv. Este intotdeauna captivant, mai ales cand vine vorba de iubire. Care este ascendentul meu? Care sunt caracteristicile potentialului nou partener? Dar chiar si in dragoste totul nu este intotdeauna roz. Din pacate, minciunile si secretele fac mult prea des parte din relatii. Dar are vreo legatura zodiacul cu ea – poate arata de fapt daca partenerul ar insela?

Conform studiilor exista un clasament care clasifica semnele zodiacale in functie de tendita pe care fiecare o are atunci cand vine vorba de a fi sau nu loial intr-o relatie.

Locul 10: Sagetator

Publicitate

Sagetatorul este considerat onest, optimist si aventuros. Trisarea, inselatul nu este o optiune pentru semnul focului din punct de vedere moral. Cand se angajeaza, Sagetatorului ii place sa fie loial, deoarece semnul este foarte iubitor de libertate, este mai dispus decat altii sa puna capat relatiei.

Locul 9: Scorpionul

Scorpionii traiesc intens, nu uita nimic si sunt dominanti. De aceea trebuie sa fie provocati din cand in cand. Din moment ce se plictiseste rapid, partenerul ar trebui sa ofere intotdeauna provocari. Altfel se va uita in alta parte. De exemplu, cum ar fi aplicatiile social media.

Citeste si articolul :   Horoscop 28 martie 2020. Vesti bune pentru Sagetatori, Capricorni si Varsatori. Ce se intampla cu toate zodiile

Faptul ca abia au tendinta de a insela se datoreaza si pretentiei lor de proprietate. Vor ca partenerul lor sa fie 100% devotat si 24/7 prezent. In loc sa caute alti parteneri, acest filigran tinde sa reactioneze prin gelozie.

Locul 8: Balanta

Balantele sunt fermecatoare si sociabile, dar isi păstreaza adesea adevaratele sentimente. Nu sunt tocmai considerate pasionale, ceea ce nu le face neobservate, dar, evident, nu le face susceptibile la afaceri. Marea lor nevoie de armonie contracareaza, de asemenea, un flirt cu altii care are ca rezultat mai mult.

Locul 7: Leul, Rac si Fecioarele

Impartasesc locul sapte, ceea ce nu este surprinzator avand in vedere caracteristicile lor. Racii sunt sensibili si dau intotdeauna totul in relatii. Leii ofera, de asemenea, totul intr-o relatie, sunt increzatori in sine si sunt considerati, in general, loiali.

Fecioarele sunt independente, meticuloase si disciplinate. Au intotdeauna grija sa mentina un echilibru intre a da si a lua si nu le este frica sa se exprime si sa abordeze problemele.

Toate cele trei semne ale zodiacului aduc mari calitati pentru a conduce o relatie fericita – si pentru a ramane loiali!

Locul 6: Capriconul

Capricornii au intotdeauna cerinte mari asupra lor, dar nu cauta ajutor, chiar daca au nevoie urgenta de el. Pasiunea persistenta in cadrul unei relatii nu este dificila pentru el, totusi, de aceea ocupa „doar” locul sase in „clasamentul loialitatii”.

Citeste si articolul :   Luna Noua pe 22 Mai. Ziua in care Karma face dreptate si zguduie din temelii zodiile

Locul 5: Gemeni

Gemenii sunt considerati generosi si toleranti. Cand vine vorba de iubire, totusi, au nevoie de o anumita distanta, nu in ultimul rand pentru ca le este frica sa-si impartaseasca sentimentele si sa se angajeze intr-o relatie.

Mai presus de toate, varietatea este necesara intr-o relatie. Plictiseala in pat este un ucigas de relatie pentru semnul aerian. Mentinerea pasiunii si curiozitatii pe termen lung nu este usoara, mai ales intr-o relatie pe termen lung. Acest lucru creste, de asemenea, riscul unei aventuri.

Locul 4: Taur

Taurul este considerat loial, seducator si constient de valoare. Se spune ca inainte ca un taur sa divorteze, trebuie sa se intample multe. De exemplu, daca partenerul se imbolnaveste, taurul ii va ingriji in mod constant si fiabil. Se tin de oameni in special, oricat de dureros ar fi, pentru o viata intreaga.Dar, in ciuda oricarui control de sine, nevoile senzuale ale acestui semn pamantesc vor fi indeplinite sub conducerea planetei iubitoare Venus. Locul al patrulea dovedeste ca Taurul nu poate rezista intotdeauna unei legaturi in ciuda tuturor principiilor…

Locul 3: Berbec

Berbeci sunt combativi, idealisti, dinamici, fericiti si spontani. Cand vine vorba de sex, ei sunt 100% convinsi ca sunt cei mai buni – indiferent daca sunt barbati sau femei. Si poate ca este chiar adevarat, deoarece temperamentul lor de foc este sigur ca va face ore de neuitat. Cu toate acestea, acestea nu sunt intotdeauna rezervate partenerului. Pasiunea lor este intotdeauna cuceritoare.

Citeste si articolul :   Mai 2023 va aduce probleme pentru aceste semne zodiacale

Locul 2: Pesti

Pesti sunt misteriosi, plini de compasiune, intuitivi, sensibili si intelegatori si adesea ratacesc intre doua lumi emotionale: pe de o parte, le place sa fie singuri, pe de alta parte, cauta si securitate. Cu toate acestea, atunci cand prima vraja de dragoste dintr-o relatie a disparut, Pestii devin plictisitori si reci. Pestii cauta romantismul pierdut intr-o aventura.

Locul 1: Varsator

Varsatorii sunt personaje cu sange fierbinte, foarte senzuale si sexuale – si nu sunt de vina pentru ceea ce face cosmosul cu semnul lor zodiacal. Mai presus de toate, cu semnul zodiacal Varsator, apare in prim plan ca au nevoie de libertatea lor. Varsatorul este, de asemenea, extrem de alergic la cerinte si autoritate. Doar cei care pot tine pasul cu el intelectual sunt respectati, de aceea ocupa locul 1 in ceea ce priveste loialitatea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.