Horoscop numerologic. Ce spune codul tau personal pentru 2021

Numarul tau personal pentru 2021. In ce zona sa directionam fortele pentru a obtine rezultate maxime in 2021? De ce este anul acesta mai favorabil? La aceste intrebari si la alte intrebari vi se va raspunde cu numarul personal de an, potrivit noutati.info

Cum se calculeaza numarul 2021?

Adunati toate cifrele datei nasterii pana ramane una SINGURA! (Repet – una SINGURA) Acest lucru inseamna ca ar trebui sa obtineti un numar de la 1 la 9)

De exemplu, v-ati nascut la 31.07.1989, adunati: 3 + 1 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 9 = 38, acum adunati 3 + 8 = 11 si acum 1 + 1 = 2.

Apoi, adaugati numarul anului care este 5 (2021 este 2 + 0 + 2 + 1 = 5) la numarul nostru: 5 + 2 = 7 si obtinem numarul personal al anului 2021 !!!

Publicitate

Daca obtineti un total de 10, 11.12 etc. – il adunam din nou (de exemplu, 10 este 1 + 0 = 1)

DECODARE:

Numarul anului 1️⃣

Cel mai important obiectiv al tau pentru acest an este sa obtii armonie. Unul ii face pe oameni interesanti si fericiti, uneori dezechilibrati, vor atrage noroc atat in ​​relatiile cu cei dragi, cat si in cresterea carierei.

Citeste si articolul :   Mare atentie! Pentru cine va fi anul 2021 cel mai important an

Daca esti singur, s-ar putea sa gasesti o noua iubire. Daca vrei sa incepi sa lucrezi pentru tine, vei reusi cu conditia ca activitatea ta sa fie artistica. Luati in considerare incheierea unei aliante de afaceri cu cineva de incredere.

Ar trebui sa treci mai departe pentru a face schimbari in viata ta pentru a fi in sfarsit la inaltimea viselor tale.

Codul tau personal pentru 2021

Numarul anului 2️⃣

Purtatorii energiei „doi” vor avea succes in toate. Veti gasi o oportunitate de a va face visele dragi sa devina realitate. O persoana draga va va ajuta si inspira. Din cauza norocului mare si a unei vieti fericite, vor aparea persoane invidioase, care trebuie evitate in toate modurile posibile.

Aceasta perioada va fi deosebit de buna pentru „doi” angajati in domeniul creativ. Exista sanse mari sa se imbogateasca datorita acoperirii asigurarii, recuperarii datoriilor sau mostenirii.

Continua-ti calatoria fara sa-ti pui multe intrebari si fara sa pui la indoiala, fii sanatos si stapan pe tine. Stii cine esti si la ce te straduiesti.

Citeste si articolul :   Cat de rele sunt diferitele semne ale zodiacului

Numarul anului 3️⃣

Acest numar ii va ajuta pe creativi sa se deschida si sa creeze ceva nou. Dedicatia dvs. pentru munca si capacitatea de a arata rezultate inalte vor fi apreciate favorabil de catre conducere.

Determinarea si entuziasmul va vor ajuta sa va deschideti propria afacere. „Trei” iti poate imbunatati viata personala daca esti singur. „Tripletele” familiale ar trebui sa-ti impiedice criticile dominante si excesive. Anul incurajeaza relatia in familie si garanteaza descendenti sanatosi.

Nimeni si nimic nu te sperie si esti gata sa actionezi. In 2021, semaforul este verde pentru tine, iar daca nu te intorci inapoi, atunci planurile tale se vor implini!

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.