Streinu Cercel s-a vaccinat. Primele declaratii: “Daca oamenii inteleg ca vaccinul ii salveaza bine, daca nu, nu”

Prof. Adrian Streinu Cercel s-a vacinat impotriva noului coronavirus. Medicul a declarat ca vaccinul ”nu doare deloc” si ca este ”super”, mentionand care este compozitia vaccinului aniti- COVID: ”O gramajoara de grasime cu o particica de ARN in mijloc”.

Streinu Cercel a vorbit despre echipa din ”Matei Bals” laudand medicii si asistentele din unitatea spitaliceasca ”au facut o treaba extraordinara”. Streinu Cercal a declarat ca lumea a inteles ca virusul este ”o nenorocire” si nu se pune problema de a convinge pe cineva despre importanta vaccinarii:

”Nu doare deloc. Fetele de la ”Bals” au mana foarte usoara. Echipa din ”Matei Bals” e superba, vreau sa multumesc tuturor pentru ca au facut o treaba extraordinara in aceasta pandemie. A fost o munca enorma, titanica, 24 din 24, 7 din 7. Lumea a inteles ca acest virus este o nenorocire si singura modalitate de a scapa. Nici nu se pune problema de a convinge pe cineva. Daca oamenii inteleg ca vaccinul ii salveaza bine, daca nu, nu. Daca lumea nu intelege ca din acest virus se moare, e problema lor. Atat de simplu este”, a declarat Cercel duminica dimineata, dupa ce s-a vaccinat impotriva COVID-19.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.