Premierul Florin Citu: “Se tot spunea ca lumea nu vrea sa se vaccineze, dar ieri s-a vazut foarte clar ca romanii vor sa se vaccineze”

Florin Citu, premierul Romaniei a declarat ca specialistii lucreaza la platforma pentru inscriere la vaccinare si ne da si o veste buna, majoritatea romanilor nu cred in teoria conspiratiei si vor sa se vaccineze.

“Se lucreaza non stop la platforma. Locurile sunt determinate si de numarul de vaccinuri. Eu vreau sa ma uit si la mesajul pozitiv: foarte, foarte multi romani vor sa se vaccineze (…) Problema pe care am avut-o sau parea ca este o problema, se tot spunea ca lumea nu vrea sa se vaccineze, ieri s-a vazut foarte clar ca romanii vor sa se vaccineze. Este datoria noastra si vom face tot posibilul sa asiguram vaccinurile (…) Am depasit momentul cel mai important, acela ca romanii nu vor sa se vaccineze. Este cel mai important lucru. Vor sa se vaccineze si le vom asigura acest lucru”, a declarat Florin Citu dupa ce s-a vaccinat.

Articolul continuă după reclame

Citu promite ca va creste capacitatea zilnica de vaccinare si ca va incerca sa cumpere si alte vaccinuri.

Citeste si articolul :   Tudor Chirila a rabufnit: "Romania este sub cizma raului celui mai mare"

“Ceea ce incetineste in perioada urmatoare vom recupera in saptamana urmatoare. Exact de 20 milioane de doze este nevoie si le vom avea, tocmai le-am contractat. Capacitatea inseamna cam 50.000 de vaccinuri pe zi si este tinta noastra si ne vom tine de ea, pana in septembrie 10,4 milioane de persoane vaccinate. Daca pana atunci vor aparea si alte vaccinuri si vor fi aprobate, le vom cumpara si pe acelea, pentru a vaccina cat mai multi romani”, a mai spus Citu.

Publicitate

Sambata, premierul Florin Citu s-a vaccinat in direct anti-Covid-19 la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.