Diana Sosoaca face acuzatii grave la adresa autoritatilor! De ce ar fi decedat, de fapt, Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a decedat la 62 de ani, potrivit Realitatea Plus. Acesta a fost ministru in Guvernul Ponta, manager al Circului Globus si candidat la alegerile prezidentiale din 2019.

Actorul se afla internat la Institutul De Urgenta Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” pentru a face ECMO, o procedura medicala.

ECMO este o procedura prin care pacientul este conectat la un aparat care preia functiile inimii si plamanilor pentru ca organele sa se refaca, cu alte cuvinte o ”respiratie extracorporala”.

Stanoevici a fost unul dintre contestatarii masurilor de protectie luate de autoritati.

Publicitate

Diana Sosoaca, in doliu dupa decesul prietenului ei

Diana Sosoaca spune ca Bogdan Stanoevici nu a decedat din cauza noului coronavirus, pentru ca s-ar fi vindecat dupa doua saptamani de la internare. Ea aduce acuzatii cadrelor medicale ca problema fatala ar fi fost infectia nosocomiala pe care a contractat-o din spital, precum si alte probleme care nu i-ar fi fost tratate.

”Pentru toti desteptii din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la doua saptamani dupa internare. Bogdan avea afectiuni de o viata care nu i-au fost tratate.

Citeste si articolul :   Era sau nu valabila adeverinta medicala a Dianei Sosoaca cu ajutorul careia a intrat fara masca in Parlamentul Romaniei

La 62 de ani, arata ca la 45. M-a rugat sa lupt pana la capat si sa nu ma las… Aviz amatorilor si criminalilor din sistem! Nu ne puteti omori pe toti!”, scrie Diana Sosoaca pe Facebook.

Diana Sosoaca a spus si pe 21 decembrie ca prietenul ei a contractat infectia respectiva si acuza ca mor prea multi oameni in spitale, din cauza conditiilor de acolo.

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se afla in coma de aseara. A luat o infectie nosocomiala… Copilul lui a venit deja din Franta. Deja mor prea multi oameni in spitale, prea multi oameni sunt in coma si nu ar trebui sa fie”, spunea Sosoaca.

Reramintim ca infectia la care face referire senatoarea AUR nu a fost niciodata confirmata de medici. Medicii au spus ca starea de sanatate a actorului era una extrem de grava inca de cand ar fi ajuns la spital. Plamanii barbatului ar fi devenit aproape nefunctionali, dupa ce coronavirusul i-ar fi afectat extrem de tare.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.