Cele mai importante 7 stiri pozitive ale zilei de 11 ianuarie 2021.

Fabricatinromania.info va aduce cele mai importante stiri pozitive.

1)Raed Arafat se vaccineaza astazi. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, se vaccineaza luni, odata cu personalul din cadrul DSU, incepand cu ora 12.00.
Arafat si angajatii DSU se vor vaccina la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta „Prof. dr. Dimitrie Gerota” Bucuresti,

2)Iohannis a promulgat legea. Va fi gratuit, de acum. Romanii nu le vor mai plati

Seful statului a promulgat o lege care vine in ajutorul persoanelor cu alergii. Cei care au alergii severe vor fi mai protejati prin acest act normativ. Legea prevede combaterea discriminarii pacientilor care se confrunta cu alergii. Printre cei care sunt vizati de aceasta lege se numara pacientii cu astm bronsic, anafilaxie si alergie alimentara. Legea prevede si sprijinirea tuturor elevilor cu alergii: cantinele scolare sau cele studentesti vor fi obligate sa aiba un meniu special. (Capital)

3) Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Romaniei, a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana va difuza materiale informative despre vaccinare in eparhii, printr-o brosura intitulata “Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura.”

Publicitate

4) Papa Francisc a anuntat ca se va vaccina imediat ce ii va veni randul. Papa a spus: „Dintr-o perspectiva etica, cred ca toata lumea ar trebui sa se vaccineze. Este decizia etica pentru ca pariezi cu sanatatea ta, cu viata ta, dar pariezi si cu viata celor din jurul tau.”
Numai impreuna, indiferent de religie si credinta, vom reveni la normalitate!

5) Producatorul chinez de automobile electrice Nio a lansat primul sau model sedan, numit ET7, care are o autonomie de peste 1.000 de kilometri. Lansarea ET7, la un eveniment organizat in orasul Chengdu, din vestul Chinei, a avut loc in timp ce compania americana Tesla a inceput sa comercializeze pe piata chineza SUV-ul Model Y, fabricat in China. Pe piata chineza, sedanurile si SUV-urile reprezinta circa 46% din vanzarile totale de vehicule. (news.ro)

Citeste si articolul :   Florin Citu a facut anuntul: "E un compromis major"

6) Conturile Revolut ale romanilor scapa de controlul Fiscului. Ele nu pot fi nici poprite de ANAF
Chiar daca ANAF, sub incidenta directivelor europene, a dat lege pentru monitorizarea tuturor conturilor bancare detinute de persoanele fizice, clientii Revolut scapa si de aceasta directiva. Fiscul va putea avea acces, cel mult, la contul global detinut de Revolut la Libra Internet Bank, dar nu la conturile individuale ale clientilor Revolut. ANAF nu poate pune poprire pe aceste conturi( Economica.net)

7) Nunta anului 2021! Alex Velea si Antonia vor merge la altar!

Chiar daca formeaza o familie exemplara, Alex Velea si Antonia se gandesc la momentul in care vor pasi impreuna in fata lui Dumnezeu. Potrivit unor surse din anturajul celor doi indragostiti, se pare ca artistul si Antonia vor sa faca nunta in vara anului acesta, daca restrictiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus se vor ridica.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.