Cati bani a primit Mugur Mihaescu pentru Revelionul de la TVR

Mugur Mihaescu este unul dintre cei mai bine platiti actori din Romania.  Actorul a primit o suma destul de consistenta pentru Revelionul de la TVR.

Acesta a spuc ca propunerea pentru emisiunea de Revelion a venit din partea postului de televiziune, iar contractul a fost facut chiar de la inceputul lunii decembrie 2020, atat individual, cat si pentru echipa „Vacanta Mare”.

Conform articolului publicat de paginademedia.ro, Mugur Mihaescu si colegul sau Radu Pietreanu au negociat contractul cu TVR prin intermediul firmei de productie R&M Production Art, firma detinuta de cei doi actori.

Mugur Mihaescu a dezvaluit ce bani a primit de la TVR pentru Revelion

Potrivit sursei mentionate mai sus, cei doi actori au negociat contractul pentru suma de 25.000 de euro per firma, in timp ce contractele individuale au avut cu totul alte cifre.

Publicitate

Publicitate

Pe scurt, Mugur Mihaescu a incheiat un contract de drepturi de autor care se ridica la aproape 10.700 de euro, adica 52.000 de lei brut.

Citeste si articolul :   Monica Pop a rabufnit: Asta e discriminare. Scrie in vreo lege a omenirii ca persoanele de peste 65 de ani au alte drepturi fata de cei care au sub?!

„Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au intrebat daca suntem interesati sa facem un program. Apar si Leana Partag, Costel Partag si Garcea, foarte putin, dar nu este un Revelion despre Garcea si Leana Partag.

De altfel, este un program in care ne luam la revedere de la aceste personaje. A fost o negociere. De la cat am considerat ca este valoarea noastra de piata”, a declarat Mugur Mihaescu.

Actorul a mai adaugat ca filmarile au avut loc pe parcursul a 6 zile, intr-unul dintre cele trei PUB-uri pe care le detine in Centrul Vechi. Deci, echipa de la Vacanta Mare a „turnat” Revelionul de la TVR la St Patrick.

Din informatiile obtinute actorul a suferit pierderi de circa 2 milioane de euro de cand a izbucnit pandemia de coronavirus. Din aceasta cauza Mugur Mihaescu vrea ca statul roman sa sprijine barurile si restaurantele din Romania, care in ultima perioada au fost inchise.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.