Horoscop Nicoleta Svarlefus pentru 2021. Schimbari majore pentru trei zodii

Horoscop 2021. Astrologul Nicoleta Svarlefus ne spune care sunt principale previziuni astrale pentru acerst an. Iata ce se intampla cu fiecara zodie in parte.

Ce ii asteapta pe nativi in 2021

Berbec

Personalitate ta va iesi in evidenta in perioada 22 martie si 14 aprilie, atunci cand oamenii te vad asa cum esti tu, primind multe aprecieri din partea celorlalti. Totodata, ai parte de multa sustinere in realizarea obiectivelor personale si profesionale. Sanatatea si relatiile cu ceilalti sunt mai vulnerabile, iar prietenia cu anumite persoane va trece printr-o perioada favorabila. Trebuie sa te bucuri mai mult de ce este in jurul tau, sa faci ce it place si sa ii sustii pe altii.

Taur

Publicitate

Ai parte de multe transformari in 2021, mai ales la nivel de personalitate si emotii. Trebuie sa gasesti un echilibru intre tine si ceilalti, dar si intre tine si evenimentele din jurul tau. Starea de sanatate va fi una buna mai ales in a doua parte a noului an. Relatiile cu prietenii si colegii de la munca se schimba drastic pe parcursul anului. Invata din experientele tale si ale celor din jur, accepta alte aspecte ale lucrurilor si persoanelor si accepta adevarul, chiar daca nu este usor.

Gemeni

Iti schimbi modul de gandire si te ocupi mai mult de activitatile intelectuale. Comunici mai mult si ai idei bune si originale, care te vor face sa iesi in evidenta. Ar trebui sa ai mai multa grija la sanatate, iar relatiile cu cei din jur au parte de momente bune si mai putin bune. Schimbari vor exista si in plan profesional. Invata cate ceva de la fiecare si ofera-le si altora cunostintele tale, daca tot te axezi mai mult pe partea intelectuala.

Citeste si articolul :   Ce a pregatit destinul pentru toti nativii in 2021. Trei zodii cu noroc mare. Nimic nu le sta in cale anul viitor

Rac

Ai sansa sa te ocupi mai mult de nevoile tale spirituale, emotionale si materiale. Ai ocazia sa inveti lucruri noi de la ceilalti, lucruri care te vor ajuta sa-ti schimbi mentalitatea si personalitatea. Vor fi schimbari in propria locuinta in a doua parte a anului, iar relatiile parteneriale vor fi mai bune decat in alti ani. Schimbarile in plan profesional continua de unde au ramas anul acesta, iar problemele financiare nu iti vor da batai de cap. Concentreaza-te pe eforturile si obietivele tale, accepta schimbarile si oamenii care se distanteaza de tine.

Leu

Relatiile cu ceilalti sunt vizate in acest an. Ai parte de situatii inedite si te vei dezvolta personal cu ajutorul experientelor traite. Ai parte de mai multe calatorii si te apuci serios de studii pentru a explora noi domenii. Relatiile sentimentale incep si se termina, iar de unii prieteni te vei indeparta. Au loc schimbari la locul de munca si surprize majore. Ar trebui sa lasi trecutul in urma, sa ai o atitudine deschisa la schimbari si sa ai mai multa rabdare cu cei din jur.

Fecioara

Munca este vizata anul acesta, fiind un aspect foarte important pentru tine. Iti place sa te ocupi de activitatile profesionale si faci acest lucru cat mai mult. Poate chiar itoi vei schimba jobul. Studiile reprezinta un alt aspect reprezentativ al acestui an si te vei concentra pe alte domenii de cercetare. Trebuie sa faci ce iti place, mai ales atunci cand vine vorba de cariera, accepta ajutorul altora si nu ii mai critica atat de mult pe ceilalti.

Publicitate

Balanta

Personalitatea ta trece prin schimbari majore care iti aduc noi prieteni, dar si „dusmani”. Trebuie sa te ocupi mai mult de sanatate si de relatiile cu cei apropiati. Unele se vor termina, iar altele vor incepe spre sfarsitul anului. Au loc schimbari majore in plan amoros, deponzand de situatia fiecarui nativ. Poate fi vorba de incheierea unei relatii, inceputul alteia noi sau aparitia unui copil. Creatovitatea ta va iesi in evidenta in 2021. Accepta schimbarile la nivel relational si profesional si ocupa-te de propria ta persoana, ca sa ai liniste.

Citeste si articolul :   Horoscop 2021. Vine un an cu multe schimbari pentru zodii

Scorpion

Ai parte de multe schimbari, mai ales la nivel mental sau al relatiilor. Sanatatea are de suferit si trebuie sa te relaxezi mai mult. Relatiile cu apropiatii sunt foarte active si ar fi bine sa te feresti de unele persoane, care nu sunt ceea ce par. In plan amoros, se vor produce schimbari, fiind vorba de imcheierea unei relatii si aparitia alteia noi, mai ales la jumatatea anului. Concentreaza-te mai mult pe studii si pe calatorii si poate iti faci noi prieteni. Renunta la relatiile toxice, accepta schimbarea si comunica mai mult cu ceilalti.

Sagetator

Ideile si opiniile tale te vor ajuta sa iesi in evidenta, insa acest lucru este de bine. Relatiile cu cei apropiati au parte de schimbari, mai ales ca iti schimbi modul de a gandi. Apar surprize in plan profesional si schimbari in bine, iar cheltuielile pe care le faci sunt necesare pentru tine si familie. Lasa trecutul in urma, lasa lucrurile sa se desfasoare in ritmul lor si accepta orice schimbare din viata ta.

Capricorn

Vor fi schimbari la nivelul personalitatii tale si iti duci toate planurile la bun sfarsit. Multe persoane te vor admira pentru felul tau de a fi. S-ar putea sa apara mici probleme de sanatate si ai nevoie de perioade de odihna. Incepi sa studiezi noi discipline si nu este exclus sa calatoresti in locuri noi. Relatiile amoroase sunt foarte active, iar la locul de munca ai parte de foarte multa treaba. Inspira-i pe cei din jurul tau si ocupa-te de tine. Este timpul sa renunti la situatiile si relatiile care nu dau semne de evolutie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 septembrie 2021. Varsatorul paseste intr-o noua etapa

Varsator

Personalitatea ta intra intr-un proces de reconfigurare si iti vei schimba mentalitatea spre sfarsitul anului care vine. Relatiile cu cei din jur vor suferi schimbari datorita noului tau mod de gandire. Ies la suprafata lucruri din trecut in cadrul familiei, fapt ce ar putea cauza conflicte noi sau chiar sa le readuca in plan pe cele vechi. Situatia financiara este una incerta si ar trebui sa eviti cheltuielile mari. Accepta schimbarea si relatiile care se termina, ocupa-te mai mult de dezvoltarea ta personala, dar si profesionala.

Pesti

Este un an prosper in ceea ce priveste schimbarile. Sanatatea are de suferit si ar trebui sa ai mai multa grija de tine si sa nu te suprasoliciti. Inveti lucruri noi de-a lungul anului si calatoresti mai mult. Ai parte de surprize de la peroane apropiate, mai ales in prima parte a anului, in timp ce unele persoane dispar din viata ta. Relatiile din familie au parte de conflicte si schimbari, iar castigurile financiare sunt medii, suficiente pentru a trai o viata decenta. Ajuta-i pe ceilalti, evita autosacrificiul, nu te victimiza si bucura-te de ceea ce ai.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.