Analiza Numerologica a anului 2021. Surprize uriase

Am intrat in anul 2021. Nu cu mult timp in urma, a inceput un nou secol. La fel ca o persoana din multe tari este considerata adulta de la varsta de 21 de ani, tot asa secolul 21 a devenit adult. Sarbatorim 21 de ani ai secolului XXI, spune numerologul pentru noutati.info

Suma numarului anului este 5.

Acesta este un numar minunat asociat cu fericirea. Si, desigur, 2021 este mult mai vesel in comparatie cu 2020. 5 este intotdeauna un val, un zbor, o plecare de la rutina. Acesta este un impuls creator stralucitor! 5 este intotdeauna o sansa de succes. Daca in 2020 multi au trecut prin etapa de reducere la zero, acum noul intra intr-o lupta cu vechiul, nevrand sa suporte constrangerea si frica. Exista o zicala: spargerea nu inseamna a construi. Numarul 5 respinge vechiul insasi prin esenta sa. Sub vibratiile lui cinci, distrugem si cream imediat, noul inlocuieste pur si simplu vechiul. 5 nu creeaza ruine. 5 este o legatura directa cu procesele Creatiei. Dumnezeu crede in noi!

Principalul simbolism al celor cinci este reinnoirea creativa. Prin urmare, anul este deosebit de favorabil pentru cei care cunosc inspiratia si sunt capabili de creatie. Nu este vorba doar despre creatia artistica, ci si despre dezvoltarea istorica, economica si de sine. Talentele se vor deschide catre lume. Autoritatile nu prevaleaza. A inceput etapa experimentului intr-un nou camp vibrational. Realitatea se va schimba. Nu mai intalnim Epoca Varsatorului. Traim si cream in el. Conjunctia lui Jupiter si Saturn in Varsator a marcat (si tocmai acesta este semnul) dezvoltarea creativa pentru natiuni intregi.

Analiza Numerologica a anului 2021

2 si 5. Deja in schita observam ca o intoarcere pe dos. Da, 5 este un numar spontan. In 2021 vom incerca sa facem greseli, dar cel care nu face nimic nu greseste. Cum sa creezi ceva care nu a fost inca incercat!!! 5 este un ceas cu alarma, un clopot, rasete! Ne vom trezi din somn si chiar si virusul se va retrage, deoarece bucuria este VINDECAREA UNIVERSALA.

Viata e un joc. Lumea este un joc. 2 + 0 + 2 + 1 = 5 este un joc. Si jocul trebuie sa fie talentat. Folosim raza de cinci pentru a intra intr-o noua realitate. Si chiar 2021 incepe la 5.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.