Intra in carantina mai multe zone din judetul Timis.

Intra in carantina mai multe zone din judetul Timis. Decizia a fost luata de catre seful Departamentului pentru Situatii de urgenta. ordinul a fost semnat de Raed Arafat.

In urma analizei de risc, in baza Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, emisa la propunerea Directiei de Sanatate Publica a judetului Timis, in baza evaluarii epidemiologice avizata de catre Institutul National de Sananatate Publica, seful Departamentului pentru Situatii de urgenta a emis astazi, 09.01.2021, ordinul de carantinare zonala, timp de 14 zile, pentru comunele Dumbravita, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua din judetul Timis.

Comunele din Judetul Timis intra in carantina pe 10.01.2021, ora 00:00.

Zonele care scapa de restrictii

In urma analizei Directiei de Sanatate Publica Ilfov a situatiei din mai multe localitati din judet, s-a luat decizia ridicarii masurii de carantina zonala impusa de epidemia de coronavirus. Cu toate acestea, vor ramane in vigoare anumite interdictii pentru operatorii economici, dar si in ceea ce priveste activitatea restaurantelor si a cafenelelor.

Citeste si articolul :   Inca patru localitati in carantina. Anuntul oficial

Astfel, prefectura Ilfov anunta ridicarea masurii de carantina pentru Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni incepand de sambata, de la ora 22,00.

Publicitate

“In urma evaluarii analizelor de risc ale comunitatilor din localitatile ilfovene Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, inaintate de catre DSP Ilfov Institutului National de Sanatate Publica – Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existenta la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizata ridicarea carantinei zonale pentru cele patru localitati”, se arata intr-un comunicat al Institutiei Prefectului – Judetul Ilfov transmis sambata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.