Doliu in Biserica Ortodoxa Romana! S-a stins la doar 39 de ani

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana! Preotul Alin Pascuta a decedat de embolie pulmonara la doar 39 de ani. Parintele slujea la biserica dn localitatea bihoreana Sanmartin. Primaria a declarat trei zile de doliu.  Barbatul fusese depistat cu coronavirus in urma cu cinci saptamani.

Preotul Alin Pascuta a decedat. Veste a cazut ca un trasnet.

Potrivit celor apropiati, parintele spunea ca se simte mult mai bine in ultimele zile.

Preotul Alin Pascuta era casatorit si avea o fetita.

Publicitate

„Este o tragedie. Plange lumea pe strada de cand s-a aflat ca preotul Alin Pascuta a incetat din viata in urma unei embolii pulmonare. Era internat in spital de 5 saptamani in urma infectiei cu coronovirus. Acum doua zile am vorbit cu el, se pregatea sa vina acasa. Vestea mortii a fost un soc pentru toata lumea”, a declarat primarul Cristian Laza.

Alin Pascuta este fiul fostului preot din Sanmartin.

Primarul Cristian Laza a declarat trei zile de doliu local in comuna, in memoria parintelui Alin Pascuta de la Parohia Ortodoxa „Buna Vestire”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.