Regulile alimentare pe care le incalcam in fiecare zi

Aceste 5 reguli sunt tot ce ti se cere! Incercati sa va inlocuiti dieta cu aceste reguli simple si veti fi uimiti   ce rezultate puteti obtine!

1. Nu mai beti calorii!

Iti place sa bei cola, sucuri ambalate,cafea cu lapte in timpul zilei? Acesta este cel mai simplu mod de a lua  in greutate! Daca numeri o data cate calorii „bei” si cate grame de zahar consumi din aceste  bauturi, vei fi uimit.

2. Bea mai multa apa

Inlocuieste unele dintre bauturile bogate in calorii cu apa potabila simpla, acest lucru nu numai ca te va salva de la consumul de calorii suplimentare, dar te va ajuta si in metabolismul tau.De fiecare data cand mananci, enzimele din celulele corpului actioneaza impreuna pentru a transforma hrana in energie care mentine functiile organismului. Metabolismul este precum un “motor” de reactii chimice, care mentin corpul uman in viata. Viteza la care functioneaza acest motor, insa, variaza de la o persoana la alta.

3. Nu sari peste mese

Consumul de 1-2 mese  pe zi este cel mai bun mod de a „ucide” metabolismul si de a accelera stocarea grasimilor! Aveti nevoie de mese mici la fiecare 4 ore pentru a va mentine glicemia constanta si pentru a va ajuta corpul sa arda calorii.

4. Fa-ti un plan de masa!

Fara o idee clara despre ce si cand veti manca, cel mai probabil va veti intrerupe sistemul de nutritie tot timpul! Planificati din timp si luati mici gustari cu voi, astfel incat sa nu fiti surprinsi daca nu aveti timp sa mancati!

5. Spune stop – mancatului  noaptea !

Acest lucru este, fara indoiala, familiar pentru toata lumea. Este atat de placut si foarte distractiv. Dar aceasta este tocmai cea mai scurta cale catre cresterea in greutate. Regimul pe tot parcursul zilei poate fi anulat doar cu o ciocolata mancata  noaptea, pe care o consumi in 5 minute! Te-ai straduit pentru asta?

Publicitate

Publicitate

Autor